Edzés mellett ennyit hízni normális?
Ez túl kevés infó ahhoz, hogy meg lehessen mondani.
Pl mi van a táplálkozással? 60% kaja és 40% edzés. Nem elhanyagolható.
Rubint Réka edzése az egy konkrét gyakorlatsor, ugye? Ha igen, az úgy vagy túl sok, vagy túl kevés. Edzettségedtől függ többek között. Egy ilyen edzést nehéz kontrollálni.
Az első válaszoló nagyon erőlteti azt az étrendet, de én speciel úgy fogytam le extrém nagy testtömegről, hogy nem igazán figyeltem a testtömegem (100 kiló fölött voltam bőven). Elhagytam minden édességet, cukrot helyettesítettem nyírfacukorral, stb.. De nagyjából ennyivel ki is fújt nálam az étrend.
Rubint Réka edzése az nem túlzottan kontrollálható. Ezzel szemben viszont, ha teszem azt futsz, az maximálisan kontroll alatt tartható, azzal tudsz igazán jól fogyni például.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: ennyit hízni normális. Mondjuk akkor, ha testépítő vagy, és akkor is jó időbe telik. Rubint Rékától nem valószínű, hogy ennyire meghíztál volna.
Normális testzsírszázalékig is sikerült lemenni ugyanúgy. Pedig nem erőltettem agyon az étrendet.
Aki annál kíván lejjebb menni (és még az izomtömege is minimális), az meg vessen magára. A normálisnál is lejjebb menni tényleg nehezebb lenne testtömegileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!