Futas onvedelemre? Megerszakoltak!
A multkor volt a hiradoban, hogy a fiut es a baratnojet megtamadta 3 ember ejszaka, hogy nezni akarjak hogyan szeretkeznek. A fiatal par el akarta hagyni a helyszint ekkor a fiut megutottek, mire elszaladt.
Kozben a 3 tamado kozul 1 megeroszakolta szegeny lanyt. Kesobb a fiu rndorokkel tert vissza de azt nem tudjuk mikor volt es a lanynak valoszinuleg nem igazan nyujt vigaszt.
Futast ajanljak sokan onvedelem helyett. Na meg mindig?
Én csak azt nem értem miért kell ilyen drasztikus példákat felhozni az ellen hogy önvédelmet tanuljon az ember. Valóban egy küzdősport nem arra tanít hogy megvédd magad gépfegyveres terroristák ellen, vagy megmenekülj ha felrobban melletted egy épület. Egy közepes szintű sportolónak arra sem hogy ilyen helyzeteket kezeljen. De az esetek többségében nem ezzel fogsz találkozni az utcán. Én ezt saját tapasztalatból mondom pedig elég alja egy környéken élek.
Legtöbb esetben agresszív részeggel vagy nem részegekkel, ,helyi menőgyerekekkel, piti vagy kevésbé piti bűnözőkkel van balhé akik le akarják nyúlni a pénzed, vagy mindenedet stb... Belédköthetnek mert nem tetszik a fejed, mert mi az hogy rájuk néztél, vagy akármilyen indokkal ha éppen beléd akarnak kötni akkor úgyis megteszik.
A fentebb említettek persze általában jobb kondícióban vannak, és tapasztalatuk is vana verekedésben különben nem lenne ilyen nagy a szájuk. Valamit, a javarészük azért nem profi akkor sem ha fel van pumpálva. és könnyen kezelhetőek.
Én is azért határoztam el anno hogy eljárok küzdősportra, mert eléggé pocsék érzés amikor azért nyúlja le a pénzed amiért emgdolgoztál egy ilyen nyomorék, mert te még nyomorékabb vagy.
És hülyeség ilyen extrém példákat felhozni valami mellett vagy ellen, mert ott úgyis az fog számítani hogy helyén legyen az eszed, és jól felmérd mit kell csinálni, mit kell mondani, mert senkinek kétsége ne legyen felőle hogy ha komolyan gondolják a támadók a dolgot akkor elfutni se fog tudni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!