Maddii kérdése:
Szerzek balettozni, de nem biztos, hogy balettintézetbe megyek. Viszont nagyon ki akarom próbálni a spiccelést. Ez hol lehet?
Figyelt kérdés
Anyáék venni nem akarnak,mert még nem lehetne igazából. Valahol csak kipróbálni nagyon szeretném. Ja és valaki leírná, hogy hogyan kell felvenni? Köszi2016. ápr. 19. 21:35
1/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy oda mész? Biztos, hogy nem oda mész, nem te választod ki, hogy kellesz-e nekik, vagy nem, és ha eddig nem tanultál meg spiccelni, akkor már rég lecsúsztál.
Egyébként bármelyik sportszerboltban lehet spicc cipőt kapni. És nem értem a kérdést, hogyhogy hogyan kell felvenni? Felhúzod a lábadra.
2/3 anonim válasza:
Jol mondja az elso... Hany eves vagy?? Szerintem ha elmultal 10-12 eves es csak szeretsz balettezni, nem uzod profi szinten, akkor nem sok eselyed van bejutni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem vettek fel nem fogok megegyszer menni es ugy ertettem a felhuzast, hogy azt az izét am hozza van.
2016. ápr. 23. 17:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!