Fiúk ti szívesen ismerkednétek meg olyan lánnyal, aki amerikai focit néz?
Attól függ, ha a new york rats a kedvenc csapata, akkor kizárt
(ui: semleges, volt barátnőm aki packers rajongó volt, vele együtt néztünk meccseket, volt, aki olvasott, amíg én néztem, mert nem érdekelte, de mindkettőjük okos, csinos, humoros lány volt, ami igazán fontos!)
reálisan elképzelve egy ilyen közös meccs/film nézést az valahogy így néz ki általában földi halandóknál-
megismerkedünk,alakul a dolog,eljutunk oda,hogy feljössz hozzám,majd elkezdjük nézni a meccset egymás mellett ülve/feküdve.
ennek egyetlen végkimenetele van,szerintem mindenkinek egyértelmű és a legkevésbé sem érdekelne,hogy melyik kigyúrt néger futkározik a tojáslasztival nevetséges testpáncélban bukósisakban,mert a touchdownt én viszem be:)
Utolsó, mindenképpen van egy stílusod :)
Én inkább arra gondolok, hogy sok fiú, akivel beszéltem, nem igazán értékelte azt, hogy nfl-t nézek, mert hogy az mennyire nem lányos, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!