Olyan fehérjekészítményt keresek, ami nem befolyásolja a fogamzásgátló tabletta hatását. Tudnátok ilyet ajánlani? 28/L
Egyél rendes ételt! Nincs szükség fehérjekészítményre. A szükséges mennyiségű fehérje könnyedén bevihető rendes ételekből is.
Elvileg a szóján kívül a többi fehérjeforrás nem tartalmaz hormonszerű komponenseket.
Utolsó, annyival kiegészíteném hogy bizonyos súly alatt.
A hölgy valószínű olyan 60 kg lehet és azt a 120-150g-ot simán be lehet vinni,4-5 étkezésből és az nem is sok ezért nem is szükséges.
Egy férfinek azonban 160-200-250-ot már elég nehéz épp ezen könnyít a fehérje készítmény.
Eszel napi 30 deka csirkemellet, 10 deka mogyorót meg 2-3 tojást reggel és meg is van a fehérjéd.
Én meg tudok enni naponta egy kg csirkét, ha arról van szó. Nálam a szénhidrát problémás, abból nem tudok eleget enni, ha tisztán kajálok.
Egyébként egyre inkább úgy gondolom, hogy egy férfinak sem kell 2 g/tskg fehérje. Mivel mindenhol mást olvasni, ezért most magamon kísérletezek, lecsökkentettem a fehérjebevitelem erősen. Nem mérem, de napi 100 g körül lehet, ami nálam 1 g /tskg, aminek úgy a fele növényi eredetű. Mindezt diétában. Eddig sem látványban, sem erőben semmi visszaesés nincs, kb. három hete vagyok így. Hozzáteszem, teljesen naturál hobbista vagyok, nem túl nagy izomtömeggel, magas testzsírral. Lehet, hogy ezek a szabályok 5-6 év edzés után már nem igazak, de az én két évemmel egyelőre úgy tűnik, hogy ez még fedezi az igényeimet. Azzal is kiegészíteném, hogy vannak egészségügyi gondjaim, ezért is próbálkozok a fehérje csökkentésével. Előtte napi fél kg húst minimum megettem, ment a kiegészítő fehérje. Most két napra elég fél kg hús, és néha teszek fél adag vegan blendet a zabkásámba, hogy komplett fehérje legyen abban az étkezésemben is.
Erről mi a véleményetek ? Megfelelhet számomra ? :)
Elsőre azt mondanám, hogy ne vedd meg, mert felesleges, nem ezen múlik a fejlődésed, még ha ezt is akarják elhitetni veled.
Ha mégis megveszed, akkor igen, ez jó minőségű cucc egész korrekt áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!