Teherbe eshettem fogamzásgátló tabletta mellett?
Alacsony hormontartalmú fogamzásátló tablettát szedek, de egy ideje nagyon különösen érzem magamat. A tabletta miatt egyébként is zizi vagyok, de jelenleg néha magamra sem ismerek. Becsúszott egy kis baki a szedésben, amit vállalok is, hogy én vagyok a hibás, mert nem figyeltem eléggé, de most így jött ki a lépés. Már a negyedik hétben lehetek, ha tényleg az vagyok.
Más a közérzetem, gyakran émelygek, de nem hánytam. Egy ideje megnőtt az étvágyam is, de van amikor meg rá sem bírok nézni a kajára, mert öklendezem tőle. Amikor a beágyazódás aktuális lehetett felment a lázam, aztán elmúlt egy nap alatt és semmi bajom nem volt. Érzelmileg labilis vagyok. Hetek óta feszülő érzést érzek a méhemben, volt is pecsételő vérzésem. A gyógyszert továbbra is szedtem. úgy terveztem megvárom a tabletta szünetet és ha megjön fellélegzek. Aztán meg is jött a havim, de utánaolvasgattam most, és sok helyen írják, hogy a tablettától így is lehet, hogy megjön a megvonás miatt. Ugyan a mellemben nem érzek feszülő érzést, nem is érzékeny és konkrét hányás nincs a tüneteim között, szinte minden mást produkálok. Nézegetem a hasamat, hátha méretben megváltozott, de inkább csak azt a feszülő érzést érzem a hasfalamban. Egy minimális mintha látszana is, de nem akarom bemesélni magamnak.
Még nem teszteltem! Egyrészt picit félek - mindkét eredménytől. Kicsit örülnék ha jönne a baba, de most minden hirtelen jönne, szóval nagyon kétes érzéseim vannak :) Másrészt gondoltam várok a haviig, ha pedig megjön nem téma a dolog, de már nem vagyok benne annyira biztos, hogy ez kizárhatná a terhességet. De mostmár a napokban biztos veszek egy tesztcsíkot.
Mással volt már hasonló? A fogamzásgátló tabletta mennyire befolyásolja a tüneteket? Köszi a válaszokat előre is!
50% vagy igen, vagy nem.
De most tényleg? Szerinted beléd látunk?
A fogamzásgátló nem 100 százalékos, tehát elfordulhat, mint ahogy mással is megtörtént már.
Már vártál egy havit, mégsem nyugodtál meg, miből gondolod, hogy most ettől biztosabb leszel? Egyébként elég gáz, hogy a hasadat nézegeted, semmiképpen sem láthatsz még rajta ilyesmit, tehát máris sikerült magadnak bebeszélni az egészet...
Amúgy meg az szerinted jobb, hogy esetleg terhes vagy, de tömöd magadba a fogamzásgátlót??
Neked jelentkezett minden jellegzetes tünet? A gyógyszert gondolom te is szedted amíg nem bizonyosodtál meg a babáról..? Rendszeresen beszedtél minden bogyót a teherbeesésed előtt?
Sok egészséget, boldog babavárást!!! :)
Én holnap reggel szerintem veszek egy tesztet és meglátjuk mit mond. Most is eléggé rosszul érzem magam, forog a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!