Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ma megyek elsőnek konditerembe...

Ma megyek elsőnek konditerembe egyedül, oda ahol még soha nem voltam. Félek, hogy kiröhögnek. Hogy szánjam el magam az indulásra?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, kinéztem egy helyet múlt héten, ahova mennék. De eléggé testes vagyok, és nagyon félek, hogy kiröhögnek majd. Hogy szánjam rá magam az indulásra?
2016. ápr. 4. 08:04
 1/6 Cortez70 ***** válasza:
Senkit nem nevetnek ki. Az emberek egyrésze sovány, másik része kövér, kevés jó forma van még a termekben is.
2016. ápr. 4. 08:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt a dilemmám 3 hónappal ezelőtt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7450..

Senki nem nevetett ki... Igaz, eleinte ciki volt, amikor odamentem a kigyúrt srácok mellé a tükörhöz, és elővettem a kis Barbie súlyzókat... A srácok még akkor sem nevettek ki, és azóta sem. Teljesen normálisan fogadtak.

És arra is rájöttem, amit mindenki mondott, csak senkinek nem hittem el... Vannak soványak, kezdők, fiatalok, idősebbek. Olyan, aki az a tipikus "kigyúrt állat", csak töredék...

Cortez a megmondhatója, milyen fanatikus terembejáró lettem azóta. :D

És kvázi verem a fejem a falba, hogy nem mentem pár hónappal korábban, már nem itt tartanék, ahol tartok.

2016. ápr. 4. 09:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Na végül elmentem és tetszett :) És mennyit fogytál 3 hónapa alatt, ha szabad kérdeznem? :)
2016. ápr. 4. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az én tapasztalatom sajnos negatívabb :( bár én átlagos testalkatú vagyok,régen jártam egy kis városban edzeni ott semmi gond nem volt,befogadtak kedvesek stb. Felköltöztem Pestre és nem ismertem a termeket így mondhatni elég sok helyen megfordultam ,kipróbáltam. Egy elég neves teremben jártam,szépen edzettem magamban,amikor feltűnt,hogy egy személyi edző épp rólam beszél egy cicababának,hogy " pf ilyen ronda lányt még soha nem láttam" és fintorogva nézett rám... háát mondanom sem kell,el is ment a kedvem az egésztől,azóta is ,ha más termben járok folyton azt gondolom tuti arról beszélnek milyen ronda vagyok stb.. Tudom,hogy nem vagyok egy szépség,de azért annyira ronda sem,hogy erről keljen beszélgetni... Jó tudom az a terem egy olyan hely ahova ezek a plasztikázott csúcs fitness modellek járnak és furcsa látvány egy átlagos lány..
2016. ápr. 4. 11:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Uhh szegény :( Na ilyen cicababákkal teli edzőterembe én se szívesen járnék.
2016. ápr. 4. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:

#3: Nem tudom, az életmódtanácsadóm eltiltott a mérlegtől. :D

De lényegtelen is.... A fogyást a diétától és a bringától várom. Terembe izmosodni járok (amíg a kezdő effektus tart), utána meg az izmaim megőrzéséért a diéta alatt.

De centiben és tükörben szépen látszik az eredmény. Súlyban meg összességében olyan 23-24 kg mínusznál tarthatok, de pontosan meg nem mondom, mivel némi izom is jött fel közben. Persze ez nem a teremben eltöltött 3 hónap, hanem egy év mérlege. Tavaly áprilisban váltottam életmódot.

2016. ápr. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!