Ma megyek elsőnek konditerembe egyedül, oda ahol még soha nem voltam. Félek, hogy kiröhögnek. Hogy szánjam el magam az indulásra?
Ugyanez volt a dilemmám 3 hónappal ezelőtt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7450..
Senki nem nevetett ki... Igaz, eleinte ciki volt, amikor odamentem a kigyúrt srácok mellé a tükörhöz, és elővettem a kis Barbie súlyzókat... A srácok még akkor sem nevettek ki, és azóta sem. Teljesen normálisan fogadtak.
És arra is rájöttem, amit mindenki mondott, csak senkinek nem hittem el... Vannak soványak, kezdők, fiatalok, idősebbek. Olyan, aki az a tipikus "kigyúrt állat", csak töredék...
Cortez a megmondhatója, milyen fanatikus terembejáró lettem azóta. :D
És kvázi verem a fejem a falba, hogy nem mentem pár hónappal korábban, már nem itt tartanék, ahol tartok.
#3: Nem tudom, az életmódtanácsadóm eltiltott a mérlegtől. :D
De lényegtelen is.... A fogyást a diétától és a bringától várom. Terembe izmosodni járok (amíg a kezdő effektus tart), utána meg az izmaim megőrzéséért a diéta alatt.
De centiben és tükörben szépen látszik az eredmény. Súlyban meg összességében olyan 23-24 kg mínusznál tarthatok, de pontosan meg nem mondom, mivel némi izom is jött fel közben. Persze ez nem a teremben eltöltött 3 hónap, hanem egy év mérlege. Tavaly áprilisban váltottam életmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!