Kezdetnek 3km? Kérdésem túl rövid, a magyarázatom hosszú.
Sziasztok!
Sokszor elhatároztam hogy lefogyok egy kicsit( nem túl nagy a tulsúly, kb. 5kg) eddig ez azonban akarat hiányában mindig feladtam a kilókkal folytatott harcomat! Most újra megpróbálom. Elhagyni az édességeket (ezek a gyengéim), eddig sikerült is:) Mondjuk nem csinálom rég óta. Rájöttem hogy mozognom is kéne 1 hete járok el futni. 3km-t futottam 5x. Ez kellemes volt,jólesett, csak az utolsó 500m mindig nehézkes. Ezt 18perc alatt futom(sajnos a terep nem egyenes, tele van nem kis lejtőkkel), szóval lehet hogy egyenes terepen jobban tudnék futni,gyorsabban azonban nem ez az elsődleges célom,nem a km-t nézem hanem az időt. (Úgy tudom, hogy a zsírégetés 30-40 perc után kezdődik.) Ez mint már említettem megvan 18 perc alatt. (Nem 100%-os erőbedobás) Hogyan tudnék javítani a teljesítményemen? Hogy fogok tudni lefutni pl. 45 percet? Tippek,tanácsok?:) Meg pl. mit egyek előtte? (Utána már nem eszek semmit, mert este futok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!