Személyi edző? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Tudnátok nekem segíteni? Most szeretném kezdeni a kondizást. Mit hogyan kell csinálni?2015. júl. 12. 17:58
2/4 anonim válasza:
Keress egy személyi edzőt. Senki nem fog neked konkrét edzéstervet és étrendet összeírni látatlanban. Annak semmi értelme. Ha meg nem akarsz ilyen szolgáltatásra pénzt kiadni, akkor keress utána neten a dolgoknak.
3/4 anonim válasza:
Én személyi edző vagyok. Ha valóban most kezded el a "kondizást" amin gondolom súlyzós edzést értesz akkor mindenképp keress fel egy szakembert. Sokat látom a teremben hogy egyesek akkora súlyoknak esnek neki, amikor kezdők, és olyan szar technikával hogy súlyos sérülést szenvedhetnek, akár egy súlyleejtéssel, vagy egy hosszú távon végzett helytelen gyakorlattal akár sérvet,porckopást. Valóban drága felkeresni egy edzőt, de vannak oylan csomagok is a termekben, hogy pl. 10-15 óra alatt megmutatja neked a gépek helyes használatát, átfogó tudást ad hogy mit is kellene neked csinálnod a teremben és hogyan. Megéri rászánni a pénz hogy utána magabiztosan tudd, hogy amit csinálsz az jó. Emellett ugye az étkezésedben is tanácsot kapsz, ami nélkül ugyebár az edzés "szart sem ér" ha igazán jól akarsz kinézni. Egy személyi edző kb. 2000ft/órában dolgozik, én azt gondolom ez egy reális ár.
4/4 anonim válasza:
Vagy, ha nem szeretnél tízezreket erre költeni, de már olvasás képességét megszerezted, akkor olvasd el a sárga kapszula című ebookot, utána
google - alaposmeretek (shop.builder)
+ olvasgass tovább a shop.builder cikkei közt...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!