Esetleg vannak még olyan fiúk akik szeretik a
lovakat/lovagolnak?
Figyelt kérdés
Tudom, elég idióta kérdés, de már régóta foglalkoztat, hogy még vannak e lovas fiúk, vagy már tényleg csak a (nem szeretnék senkit sem megsérteni) "nagyon swag yolo" fiúk léteznek?
A mai korosztályban nem igen. Inkáb az idősebbeknél. Menj csak ki valamilyen komolyabb versenyre ott azért bőven fogsz férfit látni!
De a mai fiúk? Hát... Én személy szerint egy lovas fiút ismerek, aki tényleg lovasnak mondható, pedig én is lovagolok.. 16 éves, de nagyon nem a "mai trendet" követi. De ez is csak egy. Szerintem nem igen találsz. Ma már nem ez a menő. Ha valami pedig nem menő, akkor nem igen méltó semmire. (Tisztelet a kivételnek). Sajnos ma már ez van! Pedig én örülnék ha többen lennének!
2016. márc. 26. 00:03
2/6 anonim válasza:
Szerintem hobbi lovas nagyon sok van es szinte mindenki szereti a lovakat. Altalaban lehet hogy vannak uj divatok, amik eppen elonyt elveznek. De a lovak es a lovaglas mindig egy ertekes dolog marad. Nekem majd ha kapok jovo honapban fizetest el is megyek szerintem tanulni.
2016. márc. 26. 09:44
3/6 anonim válasza:
Én speciel ettől a lovaglástól falnak tudok futni. Ha nekem van egy lovam, az enyim, otthon van, és elmegyünk sétálni, esetleg megkocogtatom a közeli erdőben, vagy valami, akkor az oké. De olyat nekem nincs pofám csinálni egyetlen élőlénnyel sem, hogy ráülök, aztán mindenféle hülye akadályokon próbálom átvinni, amik a ló határait feszegetik. Marhaság és szívtelenség.
2016. márc. 26. 10:10
4/6 Wolf0101 válasza:
14 vagyok es szeretek lovagolni meg ilyesmiket csinalni csak nincsen alkalmam(regebben lovagoltam)
2016. márc. 26. 19:08
5/6 anonim válasza:
Vannak! Kis vidéki faluban elég sok van. Én vidéken élek és ott szinte minden fiú lovagol meg szeretik is a lovakat. Szinte mindenkinek vannak lovai.
2016. márc. 26. 23:31
6/6 anonim válasza:
A lovaglás menő, vicces kívül ha már ezeket a szavakat használjuk tényleg annak számít (hiszen az sok pénzzel jár ezt mindenki tudja stb.)
Komolyra fordítva vannak lovas fiúk elmész egy versenyre sok felnőttet látni de van sok tízen huszon éves is legalábbis a környékünkön még a nagy versenyeken.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!