Ha minden nap járok 1 orát spinningezni akkor fogyni is fogok az mellet hogy nem diétázom de nem is eszek sokat?
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 18:02
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem fogsz fogyni. Én is így fogytam le. Tornáztam heti 3-4 napot (1-1,5 órát alkalmanként), de különösebb diétát nem tartottam. Igyál sok vizet. A kólát, gyümölcslevet hanyagold, meg persze az édességet is. Egy keveset ehetsz nyugodtan, de ha nem muszáj, inább ne egyél. és nekem nagyon bevált, hogy este 6 után már nem nagyon ettem. Sok sikert! :)
2/5 anonim válasza:
Ha nem eszel többet, illetve nem táplálkozol kalóriadúsabban, mint mielőtt elkezdtél spinningelni, akkor valószínűleg fogsz fogyni, habár az eredmény mérsékeltebb lesz, mintha a táplálkozásodra is odafigyelnél.
3/5 anonim válasza:
Én spinningeltem fél évig, és inkább csak híztam, abbahagytam és elkezdtem normálisan sportolni, most fogyok.
4/5 anonim válasza:
Igen fogyni fogsz, mert ugyanannyi kalóriabevitel mellett többet égetsz el. Ha pár kilót szeretnél fogyni, akkor ez tökéletes megoldás. Ha sokat, akkor mellette étrendet is kell váltanod.
5/5 anonim válasza:
egy ideig fogyni fogsz, aztán a szervezeted hozzászokik a terheléshez, és lelassul, esetleg le is áll a fogyás, sőt talán pár kiló fel is megy, de nyugi, ez csak izom :)
ezért ajánlott inkább kombinálni az edzéseket: spinning, aerobic, kangoo, konditerem, futás stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!