Mi a hasonlóság és a különbség a judo és a birkózás között?
Azt persze tudom, hogy a judo edzés Gi-ben csinálják.
Itt sok minden érdekelne és sok kérdésem lenne.
Milyen technikái vannak? Mik a birkózás és a judo előnyei? ( itt most nem a sport jótékony hatásaira gondolok: hogy egészséges, erősít, állóképesség...stb). Hanem miért jó űzni? Mik a gyengéi és mi az előnye (itt akár utcai önvédelmi szitura is gondolok). Miért jó önvédelemhez? Hány év a mester/edző cím megszerzése? Milyen technikákat okítanak? Mik a birkózók és judózok erősségei és gyengeségei ( a harcban.) Melyik technikái a jobbak ( hogy inkább a dobásokban jobbak vagy a földharcban...stb)? Jó-e önvédelemre? Saját technikáin belül melyiket alkalmazzák jobban?Közelharcra jó-e? Technikái és dobásai élesben utcán is jók-e?
Kérlek csak a birkózással és judoval kapcsolatos dolgokat írjatok. Az is nagyon jó lenne ha külön-külön jellemeznétek a 2 stílust és összehasonlítanátok őket.
Válaszaitokat előre is köszönöm. Zöld megy majd.
Tudom van kérdés amit 2-szer is leírtam. Ha valaki nem értené esetleg hátha akkor a másik segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!