Miben kell feloldani a fehérjetartalmú táplálékkiegészítőket (Scitec Nutrition - 100% Whey Protein)?
Vízben, vagy tejben? Forró, vagy hideg vízben/tejben?
Hideg vízben próbáltam, de nagyon nehezen oldódik...
Az oldal melyik sarkában van feltüntetve, hogy csak kvantumfizikáról lehet kérdezni?
Nyilván azt is tökéletesen meg tudnád válaszolni. Amúgy.
Ha problémát okoz normális kérdésre normális hangnemben válaszolni, miért engedett édesanyád internet közelébe, hm?
Mégis honnan kéne tudnom elsőre, mivel és hogyan kéne feloldanom ezt a port? Nyilván a gyúrás sem ment eleinte, mostanra már összeállítottam az edzéstervemet.
Te viszont feltehetőleg olyan okos vagy, hogy szuperkomputerrel szart ki a gólya. Vagy csak nem tudod máshol kiélni a frusztrációid? :/
Edzés után csakis(!) vízzel.
Napközben ihatod tejjel is.
Feloldást sékerrel tudod megoldani. Nekem van 2 sékerem is de néha pohárban keverem el kanállal. Mindenhogy meg lehet oldani csak okosan kell csinálni.
Amúgy nem kéne leugatni a válaszolót!
Olvass szakirodalmat:
www.testmester.net
www.body.builder.hu
Köszönöm a választ, beszerzek egy ilyen shakert.
Csak azt ugatom le, aki paraszt. Unom már, hogy virtuálisan mindenkinek kétszer akkora az arca.
rázd erősen badzmeg xd
majd rájösz melyik fehérjéhez mennyi víz kell
mind1ikre 3dl körülit írnak de valameyikhez 4-5 kell mer thabzik és kva édes vmeyikhez meg elég 1,2dl is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!