Milyen fegyverrel érdemes elkezdeni lőni tanulni?
""Bármit megengedhetek" Ezt a pénzre írtam. "
Értettem, de nem hiszem el :)
Én egy húszast mindig otthagyok egy lövészet alkalmából kb fél óra alatt. Ha rendszeresen tervezel járni, akkor ha ez azért nem fáj, akkor biztos te vagy orbánrécsel :)
"Budakeszi lőtért néztem ki, fenn vannak az árak, nagyon olcsó."
Ezen elcsodálkoztam, de aztán megnéztem.
Nincsenek fent az árak:
Lőszerek Lásd a recepción
Ez a legnagyobb tétel. A többi aprópénz.
Az olcsó és drága szó relatív. Egyik embernek drága egy ilyesmi sport másnak egy Rolex sem.
Elgondolkozom a Thai Boxon, volt egy orrműtétem nem rég és az arcomat féltem, bár nem tudom hogy működnek az edzések.
Ilyen alkatú nőként ne thai boxra menj, hanem krav magára. Alapvető önvédelmet fogsz tanulni direkt utcai szituációra. Nem veszted el a fejed ha fegyvert fognak rád, sokkal nagyobb eséllyel fogod sérülés nélkül megúszni. Illetve szerezz be egy paprikasprayt.
Amúgy ha már ott tartasz, hogy a fejedhez nyomják a fegyvert, ne állj ellen, mert kinyiffansz:).
Ha ennyi pénzed van ( :) ) inkább bérelj magad mellé testőröket.
Sűrített levegő, maroklőfegyvert, pisztyolt nem igazán tudsz kibiztosítani. Súlyzáras fegyverek.
Felhúzod, elsütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!