Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Erről a box zsákról vélemény?

Erről a box zsákról vélemény?

Figyelt kérdés

szeretném rúgni is, 180centi vagyok jó lehet nekem ?

íme:

[link]

2016. febr. 10. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rúgni is szeretnéd és férfi vagy akkor nehezebbet kellene választanod, vagy 80 kg-os állózsákot vagy 120 kg-os lengőzsákot, ez pici súlyú még nekem 52 kg-al sem kihívás az edzésen nehezebbekkel dolgozunk.
2016. febr. 10. 23:16
 2/4 aikiboxer ***** válasza:
Szerintem boxzsákot venni csak személyesen kipróbálva szabad, mert annyiféle boxzsák van, és ha olyat veszel, amely nem jön be végül, akkor csak szenvedni fogsz vele. (Például túl kemény, túl puha, nem jól leng stb.) A neylon anyagú zsák kellemetlen, én utálom. És azt is vedd számításba, hogy a zsák HANGOS, ergo társasházban például felejtsd el. Úgy zeng az egész háztömb, hogy még 2 emelettel lejjebb is beleremeg a lépcsőház korlátja.
2016. febr. 11. 07:51
 3/4 A kérdező kommentje:
személyre szabott boxzsák? akkor ha lemegyek valamilyen egyesülethez boxolni ott is mindenki külön személyre szabott boxzsákkal edz? bocsi nem akarok kötözködni csak nem értem
2016. febr. 12. 00:24
 4/4 aikiboxer ***** válasza:
Ha lemész egyesülethez boxolni, akkor a legtöbbször ott nem egyen boxzsákok vannak, hanem mindenféle szerzemény. Vannak jobbak és rosszabbak, keményebbek és puhábbak, jobban és kevésbé lengősek stb. Általában mindenkinek kialakul 1-2 zsák, amelyeken jobban szeret lenni, mert jobban illik hozzá. Van, aki a könnyebb de "hangosabb" zsákokat szereti, mert nindzsának érzi magát miközben püföli; és van, aki a súlyos, kemény zsákot kedveli mert kemény gyerek. :) Mindenféle van. Na de mivel otthon csak egy zsákod lesz, ezért jobb a boltban kipróbálni, hogy tessék. :)
2016. febr. 16. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!