Mi a véleményetek erről a Légpuskáról?
Figyelt kérdés
Bocs a német oldalért de Németországban élek és így ingyenes a kiszállítás
Aki ért a témához legyen szíves egy felvilágosítást írni
Előre is köszönöm
2015. aug. 24. 21:02
1/10 anonim válasza:
Nem találtam a torkolati energiát. Németországban használnád? Mert ha magyarországra viszed akkor nem mindegy hogy átléped-e a megengedettet, asszem elég jól elkefélnek érte.
Németeknél meg vagy klubban vagy saját területen használhatod, transzportálni szétszedve lezárva szabad. (vettem CO2 pisztolyt, onnan tudom). Ha pl kesztűtartóban tartanám, simán elvenné a rendőr ha kiszúrja.
2/10 anonim válasza:
Na lenyitottam, 7,5 joule, asszem ennyi magyarországon a megengedett.
3/10 A kérdező kommentje:
7.5 joule állítólag.Németben használnám ha minden igaz engedélyezett mindenféle fegyver vagy biztonsági engedély nélkül.
2015. aug. 24. 21:20
4/10 A kérdező kommentje:
Magánterületen használnám
2015. aug. 24. 21:20
5/10 A kérdező kommentje:
tehát megéri vagy inkább nem
2015. aug. 24. 21:21
6/10 anonim válasza:
Nem rossz légpuska, de ha kicsit többet szánsz rá(20-30ezret még) akkor már vehetsz egy Diana75 oldalkaros visszarúgásmenteset. Tapasztalatból mondom, hogy sokkal jobb a visszarúgásmentes, nagyobb élvezet vele lőni és pontosabb a Diana. De a Diana60,66 is nagyon jó és olcsóbb is valamivel, és ott is 0 visszarúgás. Remélem tudtam segíteni a döntésben. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Elnézést lehet hogy elég hülye kérdés de mi az a visszarugás mit kell azalatt érteni?
2015. aug. 24. 21:52
8/10 anonim válasza:
Nekem tetszik. A szlávia 631 sem rúgott különösebben vissza.
9/10 anonim válasza:
Egyszerűbben: "ugrál" az ember kezében a légpuska. Persze nem kell túl nagy rúgásra gondolni, ez a rugó végett van, de pontatlanabb. Ezek hangosabbak is. A Diana is rugós, de ikerdugattyús megoldással készítettek még anno a németek, tehát a puskának nincs mozgása a lövésnél, mert ott elnyelődik ez a mechanika, és halkabb. A visszarúgás távcső gyilkos!! Drágább távcsöveket is tönkre teszi előbb utóbb. Amilyen típust ajánlok: Diana60,66 és 75, illetve Feinwerkbau300. Nagyon pontos légpuskák, 10 méteren egybefüggő lyukat ütnek, persze megfelelő lövedékkel, Jsb Exact diabolo például. És ezek alkalmasak nagyobb távolságú lövészetre is, érdemes rájuk távcsövet venni, 50 méterig is elég jó szórást produkálnak. Egy probléma van, hogy ezek 5 kilós fegyverek, szóval ajánlom az ülőpozíciót. Van Feinwerkbau300S, ami junior légfegyver, ugyanaz mint a 300, csak 3,6kiló, ami szerintem hobbi szinten teljesen elfogadható. Bár a nagyobb súly jobb a célra tartás szempontjából. Ezek a légpuskák amiket említettem 50-80ezer forint között beszerezhetőek állapottól függően. És nagyon strapabíróak, igazi német munka :) Már nem gyártják ezeket, de alkatrész még beszerezhető, javításuk nem könnyű, szakemberre kell bízni, de erre ritkán van szükség mert hosszú élettartalmúak, csak karban kell tartani őket.
10/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a sok segítséget. tudsz ajánlani egy oldalt mert én sehol sem találtam ilyen Dianakat ?
2015. aug. 24. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!