Ökölvívók! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nektek ökölvívóknak, kell folyamatos vérvételre járnotok?
20 éves vagyok, szeretnék elkezdeni boxolni. (Profi akarok lenni, és ne jöjjön senki azzal, hogy lehetetlen! :] )
Csak hát nálam a vérvétel egy olyan dolog, hogy ... Gyerekként rengetegszer megkínoztak vele, majd 13 év elteltével nyáron elmentem egy laborra, ahol szintén megkínoztak, de ez egy másik dolog.
Szóval... nálatok van vérvétel? :) Ha kérik, elutasíthatjátok? Valamint, hogy menjek el egy edzésre? Hívjam fel valamelyik edzőt, hogy szeretnék járni, vagy egyszerűen menjek be és mutatkozzak bE?
NÉGY liter vizet ittam meg, amúgy is naponta megiszok legalább hármat.
Valahogy mindig a kevésbé jó "vérvevőket" kapom.
Ezekszerint csak sima orvosi vizsgálatok vannak?
Alapvetően nincs.
Ha elindulsz az olimpián, vagy olyan komoly versenyen ahol van dopping teszt, ott viszont rendesen meg fognak csapolni, lehet hogy morbid, de volt már rá példa hogy jó pár deci vértől szabadítottak meg élsportolókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!