Józan Paraszt kérdése:
Ki jelenleg a legnagyobb kung fu mester?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy wushu,tai chi,csak nem ilyen filmes alakok,hanem normál emberke az egész világon.Csilió fekete öv,meg sifu,meg ilyenek és valami videó is van róla ahogy verekszik.Köszi!Buta válaszok nem kellenek,azt hiszem érthető a kérdés.2016. jan. 30. 00:07
2/6 anonim válasza:
nem hiszem, hogy tudnánk a nevét.
valószínűleg valamelyik shaolin templomban gyakorol ebben a pillanatban is.
3/6 anonim válasza:
Nem lehet megmondani, minden stílusnak van nagymestere, aki a legfőbb. Most, ha kettő ilyen stílus nagymesterét ringbe tennénk, akkor az jó harc lenne, de, hogy melyikük nyerne, azt nem tudni.
4/6 A kérdező kommentje:
Arra lennék én is kíváncsi,hogy a filmekhez képest,hogy verekednek,vagy csak ölelgetik egymást,mint a ringben szokták.Azért valami nevet mondhatnátok valami ágazatból.
2016. jan. 31. 12:12
6/6 anonim válasza:
hát, ha kung-furól beszélünk, akkor kínáról beszélünk. az egyik leghíresebb és elismertebb kungfu mester az öt kínai nagymester közül Zhang Wan Fu, tőle tanult az én mesterem is. nézz rá Youtube-on, egyik videóban bemutatja saját formagyakorlatát a Részeges Kard stílusban. mindehhez 85 éves volt. gyermek kora óta kungfuzik és mestere rengeteg stílusnak (tigris, sáska, majom, daru, sárkány, leopárd, kígyó, tong bei quan, baji quan, tang soo do, aikido, pakua, chang quan, hung gar, meg még jó néhány, de fejből ennyit tudok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!