Melyik a jobb MMA-ra és az utcára, melyik hatásosabb?
Savate + BJJ
Savate + Birkó
Muay Thai + BJJ
Muay Thai + Birkó
Box + BJJ
Box + Birkó
Kérdező, minek kell feltenned ugyanazt a kérdést egy héten 5x ? Próbáld ki a thai boxot ha nem tetszik kezdj el savatézni. De irogassad ki ugyanazta a kérdést folyamatosan ki megállás nélkül.
Én zsoltival innen a gyk-ról ismerkedtem meg. Kb ugyanilyen hőzöngő vita közepette. Azóta az egyik legjobb edző (és ivó :D) társam. Fölösleges nyomatnod a netszamurájkodást, mert unalmas már az a sok személyeskedés ami itt folyik. Kemény gyerek vagy, meg minden, akkor mond a szemébe a lehetőséged megvan papa, még össze is üthetsz vele, egy szabályos küzdelembe ha nagyon akarsz.
Figy, mielőtt megküzdünk, egy dolgot árulj már el!?
Valójában az alkoholizmuson kívül mivel foglalkoznak a honvédek? A TEK-ről tudom, ők feszíteni járnak mindenhova (és amúgy egy rakat pénzért a felét sem tudják a készenlétiseknek), de a honvédek örök rejtély maradnak számomra...
Hazaáruló, Jézus Isten.
Miket nem írtok egymásra.
Mintha létezne király akinek a magyar ember hűséggel tartozik. Mellesleg ennyi erővel mindenki hazaáruló aki a Fideszre vagy az MSZP-re szavazott. Az egyiket egy román, a másikat egy zsidó vezeti. Szóval magyar miniszterelnök helyett románt és zsidót megválasztani, na ez a hazaárulás. Ennyiből meg a nép 80%-a hazaáruló. De mint mondtam nincs király. A népnek meg jó ha a 10%-a teljes vérű magyar, mert ugye a faji keveredés manapság bedesz!
Mindent egybevetve választ nem kaptam arra vonatkozóan, hogy melyik variáció jobb.
Itt 25 szavazóból 5 csillagosra osztályozzák meg máshol is.
Akkor ez csak jó hely lehet és minőségi nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!