Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a jobb MMA-ra és az...

Melyik a jobb MMA-ra és az utcára, melyik hatásosabb?

Figyelt kérdés

Savate + BJJ

Savate + Birkó

Muay Thai + BJJ

Muay Thai + Birkó

Box + BJJ

Box + Birkó

2016. jan. 26. 18:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, minek kell feltenned ugyanazt a kérdést egy héten 5x ? Próbáld ki a thai boxot ha nem tetszik kezdj el savatézni. De irogassad ki ugyanazta a kérdést folyamatosan ki megállás nélkül.

Én zsoltival innen a gyk-ról ismerkedtem meg. Kb ugyanilyen hőzöngő vita közepette. Azóta az egyik legjobb edző (és ivó :D) társam. Fölösleges nyomatnod a netszamurájkodást, mert unalmas már az a sok személyeskedés ami itt folyik. Kemény gyerek vagy, meg minden, akkor mond a szemébe a lehetőséged megvan papa, még össze is üthetsz vele, egy szabályos küzdelembe ha nagyon akarsz.

2016. jan. 26. 22:13
 12/22 anonim ***** válasza:

Figy, mielőtt megküzdünk, egy dolgot árulj már el!?

Valójában az alkoholizmuson kívül mivel foglalkoznak a honvédek? A TEK-ről tudom, ők feszíteni járnak mindenhova (és amúgy egy rakat pénzért a felét sem tudják a készenlétiseknek), de a honvédek örök rejtély maradnak számomra...

2016. jan. 26. 22:13
 13/22 anonim ***** válasza:
De szerencsére te megvéded az országot, így nem megy tönkre :D
2016. jan. 26. 22:23
 14/22 anonim ***** válasza:
(egyébként a határon valóban marha kemények voltatok, ellenálltatok egy rakás fegyvertelen civilnek akik addigra a fél világon átmásztak. És nem. nem gondolom, hogy itt volt a helyük, de azért ne csináljunk már NATO TOP5-öt azokból akik egy rakat civillel képesek keménykedni és ez kb az elmúlt 100 évük eredménye)
2016. jan. 26. 22:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem a honvédségre mondtam hogy nato top5. Hanem a 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóaljról. Az egyetlen minősített speciális alakulatról afganisztánban, akiknek több sikeres akciójuk volt 2011-2013 között mint a legendás SASnek amerikai felszereléssel dolgoznak és kezdetben a méglegendásabbra tartott rangerektől hoztak kiképzőket hozzájuk, én nem tudnám csinálni amit ők csinálnak, bennem van annyi hogy ezt belássam és elismerjem (mégegyszer hangsúlyozom én sosem voltam mélységi felderítő). Keress rájuk a neten vagy csinálj amit akarsz, pont leszarom hogy egy noname oldalon elhiszed -e hogy katona vagyok vagy nem. Az életben ott vagyok, elém állhatsz és elmondhatod hogy mekkora kamu hazaáruló senki vagyok. Aztán én is elmondom szé kultúráltan a véleményem a fajtádról.
2016. jan. 26. 22:43
 16/22 A kérdező kommentje:

Hazaáruló, Jézus Isten.

Miket nem írtok egymásra.

Mintha létezne király akinek a magyar ember hűséggel tartozik. Mellesleg ennyi erővel mindenki hazaáruló aki a Fideszre vagy az MSZP-re szavazott. Az egyiket egy román, a másikat egy zsidó vezeti. Szóval magyar miniszterelnök helyett románt és zsidót megválasztani, na ez a hazaárulás. Ennyiből meg a nép 80%-a hazaáruló. De mint mondtam nincs király. A népnek meg jó ha a 10%-a teljes vérű magyar, mert ugye a faji keveredés manapság bedesz!

Mindent egybevetve választ nem kaptam arra vonatkozóan, hogy melyik variáció jobb.

2016. jan. 27. 17:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért mert nincs jó válasz rá kérdező. Mindegyik ugyanolyan jó. Ha rendszeresen és szorgalmasan edzel persze.
2016. jan. 27. 17:35
 18/22 A kérdező kommentje:

Ide mennék.

Itt van Savate + BJJ egyszerre.

[link]

2016. jan. 27. 23:15
 19/22 A kérdező kommentje:

Itt 25 szavazóból 5 csillagosra osztályozzák meg máshol is.

Akkor ez csak jó hely lehet és minőségi nem?

[link]

2016. jan. 27. 23:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyszerű párosítás. Csináld rendesen, próbáld ki, biztos hogy tetszeni fog. ha nem, na bumm nézelődhetsz más fele.
2016. jan. 27. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!