Melyik a jobb MMA-ra és az utcára, melyik hatásosabb?
Savate + BJJ
Savate + Birkó
Muay Thai + BJJ
Muay Thai + Birkó
Box + BJJ
Box + Birkó
Utcára:
Pisztoly + rugóskés
A szamurájok se véletlenül haltak ki.
Thai box bbj vagy birkó. Ha mindenképp választani kell. De mindegyik ugyanolyan jó igazából ha jól csinálod.
A szamurájok nem haltak ki. A katonák kézi tusája 80%ban a szamurájok által 2500 éven keresztül művelt ju jitsu.
A stílusodból ítélve szerintem életedben nem volt a kezedben pisztoly, úgyhogy ne okoskodj.
Te már csak tudod.
Légy erős a TEK kommandósai ju jitsut és thai boxot tanulnak. Annak ellenére hogy állig fegyverben vannak. Naponta bilincselnek, hogy vinnék földre és bilincselnék meg a bűnöző 120 kgs dögöket ha egy késük lenne ?
Én nem kérdeztem a szamurájokról.
Micsoda?
A kommandósok BJJ-t és Thaiboxot tanulnak? :OO
Kelemen ryu ju jitsut tanulnak nem bjj-t igen k1 világbajnok, thai boxos tanítja őket.
Az ilyen nethuszárokkal meg ne foglalkozz :).
Sosem voltam mélységi felderítő, a zászlóalj tagja voltam mint logisztikus. Harcoló alakulathoz először a KVZvel voltam ami közel sincs olyan szinten a bercsényi felderítőjivel.
De úgy bírom az ilyen köteketőd netguszárokat. Beszéljünk meg privátban egy közös edzést Szolnokon vagy a IX.kerületben.
Írtam privátot :) nem válaszoltál rá.
Privátba leírtam a nevemet, nyugodtan rámkérdezjetsz szolnoki helikopterbázis humanigazgatásánál, pont az ilyen hülye okoskodó civilekkel foglalkoznak, akik fikázzák a honvédséged, a belügy összes rendőri szervét.
Tatabányán, szolnokon egyeztetés alapján, de IX.kerületben szinte állandóan szívesen várlak ökölvívó edzésre, ahol ezt egy jó kis sparring közbe megdumálhatjuk. Van 2 tekes is aki szokott jönni edzeni, tuti hogy értékelni fogják a jedis storydat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!