Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a jobb MMA-ra és az...

Melyik a jobb MMA-ra és az utcára, melyik hatásosabb?

Figyelt kérdés

Savate + BJJ

Savate + Birkó

Muay Thai + BJJ

Muay Thai + Birkó

Box + BJJ

Box + Birkó

2016. jan. 26. 18:08
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Utcára:

Pisztoly + rugóskés

A szamurájok se véletlenül haltak ki.

2016. jan. 26. 18:14
 2/22 anonim ***** válasza:

Thai box bbj vagy birkó. Ha mindenképp választani kell. De mindegyik ugyanolyan jó igazából ha jól csinálod.

A szamurájok nem haltak ki. A katonák kézi tusája 80%ban a szamurájok által 2500 éven keresztül művelt ju jitsu.

A stílusodból ítélve szerintem életedben nem volt a kezedben pisztoly, úgyhogy ne okoskodj.

2016. jan. 26. 18:39
 3/22 anonim ***** válasza:

Te már csak tudod.

Légy erős a TEK kommandósai ju jitsut és thai boxot tanulnak. Annak ellenére hogy állig fegyverben vannak. Naponta bilincselnek, hogy vinnék földre és bilincselnék meg a bűnöző 120 kgs dögöket ha egy késük lenne ?

2016. jan. 26. 19:32
 4/22 anonim ***** válasza:
Egyébként ha érdekel, akkor van szükségük közelharcra. Legalábbis egy bizonos részüknek. Rengeteg olyan helyzet van amikor nincs lehetőséget fegyvert használni.
2016. jan. 26. 19:50
 5/22 anonim ***** válasza:
ui: persze, mindig elfelejtem, hogy a nato top5 felderítőkről van szó, akiknek te is tagja vagy (az amerikaiak azért még előttünk vannak? és a britek?)
2016. jan. 26. 19:59
 6/22 A kérdező kommentje:

Én nem kérdeztem a szamurájokról.

Micsoda?

A kommandósok BJJ-t és Thaiboxot tanulnak? :OO

2016. jan. 26. 20:56
 7/22 anonim ***** válasza:

Kelemen ryu ju jitsut tanulnak nem bjj-t igen k1 világbajnok, thai boxos tanítja őket.

Az ilyen nethuszárokkal meg ne foglalkozz :).

2016. jan. 26. 21:23
 8/22 anonim ***** válasza:

Sosem voltam mélységi felderítő, a zászlóalj tagja voltam mint logisztikus. Harcoló alakulathoz először a KVZvel voltam ami közel sincs olyan szinten a bercsényi felderítőjivel.

De úgy bírom az ilyen köteketőd netguszárokat. Beszéljünk meg privátban egy közös edzést Szolnokon vagy a IX.kerületben.

2016. jan. 26. 21:33
 9/22 anonim ***** válasza:

a TEK-es sztorim nem kell értékelni, nem is az én sztorim elég sok újság megírta:

[link]

[link]

A harcoló alakulatot meg az egyéb meséidet meg hagyjuk már...

2016. jan. 26. 21:58
 10/22 anonim ***** válasza:

Írtam privátot :) nem válaszoltál rá.

Privátba leírtam a nevemet, nyugodtan rámkérdezjetsz szolnoki helikopterbázis humanigazgatásánál, pont az ilyen hülye okoskodó civilekkel foglalkoznak, akik fikázzák a honvédséged, a belügy összes rendőri szervét.

Tatabányán, szolnokon egyeztetés alapján, de IX.kerületben szinte állandóan szívesen várlak ökölvívó edzésre, ahol ezt egy jó kis sparring közbe megdumálhatjuk. Van 2 tekes is aki szokott jönni edzeni, tuti hogy értékelni fogják a jedis storydat.

2016. jan. 26. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!