Fenékformálással kapcsolatban hozzáértők válaszait várom!?
Elég ernyedt, lapos, "lógós" fenekem van és kicsi is, illetve talán a laposság annyira nem is vészes, de nagyon plöttyedt, szinte semmi izom nincs ott. (ez egy betegség következménye). Kb ilyen fenekem van, mint a képen a nőnek (mérete, formája) csak nekem ott alul (ahova pontokat rajzoltam) nekem ernyedtebb, nem ilyen kerek. :( [link]
Olvastam, hogy kitöréseket, guggolásokat kell csinálni, de az sehol nincs, hogy ezekből egyszerre pontosan mennyit, hetente hányszor, stb. És elég a guggolás meg a kitörés, vagy csináljak mást is? Fogynom ugye nem kell. Ha a futás jó, akkor azt is csinálnám, bár nagyon utálom. Vagy az inkább akkor jó, ha az ember fogyni akar? Egyébként eszem rendesen, fehérjét is meg szénhidrátot is, de sajna ha jön is fel valami, az is hasra megy, nem fenékre.
Mennyi idő alatt lehet jó eredményt elérni? Nekem nem kell ilyen iszonyat izmos, Rubint Réka féle fenék, már az is jó, ha csak gömbölyű, mint egy normális nőnek. Ugye azért ez megoldható valahogy? És légyszi valami képet küldjetek, hogy milyen fenekem lehet, mert nem szeretnék úgymond hiú ábrándokat kergetni. Tehát ebből az alapanyagból mi hozható ki.
Köszönöm.
20/L
Guggolás vállszélességű terpeszben vizszintes helyzetig bemelegitésnek 1X4 majd 3X8 ismétléssel
Lefelé beszivod a levegőt, felállva kifújod
Majd ha megerősödtél pár hét múlva aztán próbálkozhatsz kitöréssel is
Kitörés 3X8 mindkét lábbal felváltva (8-8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!