2 hónapom van felkészülni. Szerintetek sikerülhet? (lent)
Az ALtiszti akadémiára szeretnék jelentkezni. A Fizikai felvételi ugye fekvőtámaszból, felülésből, és futásból áll. jelenleg elég gyatra a teljesítményem. Fekvő:50
felülés:50
futás vagy 18 perc, futás a legrosszabb. A másik kettő mozgásformánál nem az idő a probléma, mert úgy 50mp alatt megcsinálom az 50et, de utána már nem bírom folytatni, még ha pihenek alaphelyzetben, az se segít. Április első hetében van a felmérés. Szerintetek sikerülhet felvinnem 70fekvő, 70 felülés és 15 percre a futást? Mit tehetnék még azért, hogy sikerüljön? És ha már itt vagynk, tudtok adni tippet valami "legális doppingszerre"? persze nem szó szóra értem, olyan dologra, tablettára, italra gondolok, ami talán megnövelné kicsit a teljesítményem, vagy a vér oxigén szállítását stb. Köszönöm a válaszokat.
:) először is nyugodj meg.
Katona akarsz lenni ? Akkor már eleve rosszul állsz hozzá az egészhez.
"Sikerülhet ?" felejtsd el !!
"Sikerülni fog !" jegyzed meg !!
Meg fogod csinálni, mert katona vagy, mert ezt a hivatásod, nem a munkád, a hivatásod, mert kivételes bátorságod van, mert ha kell fegyverrel véded meg az országod, vagy segítesz a határokon túl más országokban.
Járj el heti 1x úszni. Ne lubickolni, 50-60 hosszt ússz le egyhuzamba. Ez növeli a tüdőkapacitásod, nem fogsz olyan hamar kifulladni futásnál.
A 3200 métert két egymást követő nap fussad le, aztán egy napot pihenj rá. Majd megint két napot. Nagyon sokat lehet fejlődni. A fekvőket pedig minden este csinálhatod lefekvés előtt. Nem kevés az 50 sem, a 70 reális cél.
A futás szerintem 12-13 percre redukálható 2 hónap alatt. Ha csinálod amit mondtam.
Levin!
Mindenkinek magához mérten kell teljesíteni. Fejlődni akar és van célja. Mind a kettő ritka a mai világban.
A neheze viszont tényleg csak utána jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!