Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2 hónapom van felkészülni....

2 hónapom van felkészülni. Szerintetek sikerülhet? (lent)

Figyelt kérdés

Az ALtiszti akadémiára szeretnék jelentkezni. A Fizikai felvételi ugye fekvőtámaszból, felülésből, és futásból áll. jelenleg elég gyatra a teljesítményem. Fekvő:50

felülés:50

futás vagy 18 perc, futás a legrosszabb. A másik kettő mozgásformánál nem az idő a probléma, mert úgy 50mp alatt megcsinálom az 50et, de utána már nem bírom folytatni, még ha pihenek alaphelyzetben, az se segít. Április első hetében van a felmérés. Szerintetek sikerülhet felvinnem 70fekvő, 70 felülés és 15 percre a futást? Mit tehetnék még azért, hogy sikerüljön? És ha már itt vagynk, tudtok adni tippet valami "legális doppingszerre"? persze nem szó szóra értem, olyan dologra, tablettára, italra gondolok, ami talán megnövelné kicsit a teljesítményem, vagy a vér oxigén szállítását stb. Köszönöm a válaszokat.

2016. jan. 24. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy mást nem tudsz tenni mint hogy minden nap megcsinálod ezt a sorozatot annyiszor amennyiszer csak tudod, és reménykedsz hogy elég lesz. Előtte 3-4 nappal abbahagyod, maximum napi 1-szer csinálod.
2016. jan. 24. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és mindent bele! Sok sikert!
2016. jan. 24. 19:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Ennyire reménytelen lenne a célom? Mármint valahogy ez jött le az irományodból. Köszönöm!
2016. jan. 24. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:

:) először is nyugodj meg.

Katona akarsz lenni ? Akkor már eleve rosszul állsz hozzá az egészhez.

"Sikerülhet ?" felejtsd el !!

"Sikerülni fog !" jegyzed meg !!

Meg fogod csinálni, mert katona vagy, mert ezt a hivatásod, nem a munkád, a hivatásod, mert kivételes bátorságod van, mert ha kell fegyverrel véded meg az országod, vagy segítesz a határokon túl más országokban.

Járj el heti 1x úszni. Ne lubickolni, 50-60 hosszt ússz le egyhuzamba. Ez növeli a tüdőkapacitásod, nem fogsz olyan hamar kifulladni futásnál.

A 3200 métert két egymást követő nap fussad le, aztán egy napot pihenj rá. Majd megint két napot. Nagyon sokat lehet fejlődni. A fekvőket pedig minden este csinálhatod lefekvés előtt. Nem kevés az 50 sem, a 70 reális cél.

A futás szerintem 12-13 percre redukálható 2 hónap alatt. Ha csinálod amit mondtam.

2016. jan. 24. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
A felülést gyakorolhatod, de tapasztalatból írom, hogy a honvédségnél sokkal jobban szeretnek szivatni a futással, de főleg a fekvőkkel, az utóbbira feküdj rá a legjobban.
2016. jan. 24. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
hagyjuk már, én már kb 3 éve kimaxolom a fizikait, a felvételhez asszem 240 pont kell. Am meg ne úgy számítsd hogy ezt meg kell csinálnod és utána királyság, lehet vissza lazulni. utánna ez már csak az alap lesz, magaddal szembe már ha komolyan gondolod. Én anno amikor felvettek vmi 280 pontal kerültem be, most meg elsírnám magam ha nem maxolnám ki. Kb úgy voltam mint te, azóta pedig maratonokat futok le. A lényeg hogy fejbe úgy tűzd ki a célt hogy ez az alap amit teljesítened kell. Am simán hozható 3-4hónap alatt
2016. jan. 24. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Levin!

Mindenkinek magához mérten kell teljesíteni. Fejlődni akar és van célja. Mind a kettő ritka a mai világban.

A neheze viszont tényleg csak utána jön.

2016. jan. 24. 22:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a szavakat, jól estek, adtak lelkierőt! =) Megfogom csinálni minden képp. Amúgy egyszer már jelentkeztem, akkor sikerült kiemelkedően jól megcsinálnom a felvételit, de sajnos egy félreértés miatt, nem vettek fel, mert nem kaptam kézhez a nyelvvizsgámat akkor még =) Így most fegyverműszerész lettem és úgy jelentkezek újra.
2016. jan. 25. 23:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, asszem meg van mi segít, most közel 290 pontot csináltam és még bőven van időm =) viszont már csak egyetlen egy apró probléma van.
2016. jan. 30. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!