Küzdősportra akarok járni, de anyám nem enged, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Annyira hülyeség hogy még 18 évesen is azt kell sportoljam amit ő akar...Van egy kevés saját pénzem még suliba járok,de úgy érzem hogy ez a sport nekem való,nagyon jól tudok rúgni,ütni,jók a reflexeim,csak azt kéne megszokjam hogy ütéseket kapok.Sokszor nem birok az erőmmel és a falat boxolom xd De ő akarja hogy ússzak,amire jártam már 2 hónapot és meguntam.Valójában a box azért kéne nekem mert sok erőm van,de nem használom és nincs is bátorságom verekedni.Nem azért mert verekedős vagyok,hanem ha ki kell áljak magamért vagy haverokért tudjak védekezni meg ne legyek beparázva ha ütni/rúgni kell.2016. jan. 23. 11:10
1/7 A kérdező kommentje:
És szeretek is ütni,élvezem ha üthetek valamit.Szóval szeretem ezt a sportot és nem csak azért mennék mert meg muszály védjem magam
2016. jan. 23. 11:14
2/7 anonim válasza:
Inkább Thai Box, az előnyösebb akkor neked, meg önvédelemre is jobb, bár tény, hogy mondtad, hogy nem ez a célod. Na, mindegy. Mit csinálj? Hát egyszerűen én már 6 évesen leszögeztem szüleimmel, hogy ők nekem abba nem szólnak bele, hogy én mit akarok majd sportolni, mert az csakis az én dolgom! Minthogy azt sem mondhatják meg, hogy mikor menjek WC-re. Ez a te dolgod, hogy TE minek örülsz és mit élvezel, ezt más neked ne mondja meg!! Úgyhogy odamész elé és azt mondod, hogy ennyi volt, jövő héttől nincs úszás, küzdősport van.
3/7 A kérdező kommentje:
Oké és megéri 18 évesen kezdeni küzdősportot?
2016. jan. 23. 11:45
4/7 anonim válasza:
Mi az hogy "anyad nem engedi" ? :)
Ha ennyit nem birsz kiharcolni magadnak, akkor szerintem felejtsd el a kuzdosportot, mert ott ha valaki komolyabban radrug akkor sirva fogsz elszaladni.
Amugy a kuzdosport nem arra tanit meg hogy "kiallj magadert" (baromsag, ovis szint) hanem arra hogy terj ki a konfliktusok elol, mert qrvara nem tudhatod kivel allsz szemben.
5/7 anonim válasza:
Akkor mond azt, hogy kondizni mész, vagy balettra vagy tíztáncra vagy akárhova, pont abban az időben amikor a küzdősport oktatás folyik. Nagy kaland. Az úszást hanyagold, mert oda más felszerelés kell...
7/7 aikiboxer válasza:
Ha 18 évesen megijedsz anyukádtól akkor nem való neked a harcművészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!