Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet, hogy hülye kérdés...

Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de Slavia 630-as légpuskán van gyorsító? (Schneller)

Figyelt kérdés

Azért is bátorkodom feltenni a kérdést, mert van egy Slavia 630-asom, amit, ha felhúzok, akkor kibiztosítás előtt az elsütőbillentyűt lehet hátramozdítani (golyós puskákkal ellentétben, mert ott a biztosításnál előre kell tenni) és vissza is tudom tolni.

Ha hátratoltam, akkor sokkal könnyebben sül el, szinte elég csak hozzáérnem.

Elképzelhető lenne, hogy van rajta gyorsító, csak nem tudtam eddig róla, vagy hülyeség az egész? (Véletlenül van így..)

Googlen akárhogy kerestem, sem angolul, sem magyarul nem találtam a kérdésemre választ, ezért is bátorkodom itt feltenni.

Köszi előre a választ mindenkinek!

2016. jan. 21. 18:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes és segítőkész válaszod!

Sokat segítettél és úgy gondolom nem csak nekem, hanem másoknak is akik idetévednek!

Üdv!

2016. jan. 27. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!