Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet 7,5 joule fölötti...

Hogyan lehet 7,5 joule fölötti légpuskára engedélyt kérni?

Figyelt kérdés

Természetesen elmúltam 18, csupán sportlövészetre kell.

Van fegyvertartási engedélyem vadászati célra sörétes és golyós fegyverre, ahogy az előírás megköveteli, van fegyverszekrényem is és tokom is szállítás céljára.

A hivatalos macerát nem tudom, pl, ha online rendelnék külföldről légpuskát gyári rugóval és nem szeretném, ha lebutítanák, vagy a vámon megfognák mert 7,5 joule fölötti. Mit kell tennem pontosan?

Hallottam, hogy sportlövő klub tagnak kell lenni meg stb, de egyik forrás sem volt kellőképp részletes.

Köszi a válaszokat előre is!

2015. dec. 15. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

"Hallottam, hogy sportlövő klub tagnak kell lenni meg..."

Így van! Egy FT egyesületben kell tagnak lenned és meglőni a minősítő szintet. A többi pedig,mint egy éles fegyvernél,azaz doki,tárolóhely,...

"A hivatalos macerát nem tudom, pl, ha online rendelnék külföldről légpuskát gyári rugóval és nem szeretném, ha lebutítanák, vagy a vámon megfognák mert 7,5 joule fölötti."

2-8 év!!!!

[link] Nekik írj!

2015. dec. 17. 16:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Nagyon jó válasz volt!

Fel is veszem a debreceniekkel a kapcsolatot, csak a honlapjukat sajnos nem érem el, de utánajárok! :)

2015. dec. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!