Quechua sportmárkáról tapasztalatok, vélemények?
Köszönöm a gyors választ! :) Gondolom, a városi közlekedéshez megfelelő a legrosszabb téli időben is, de mi a helyzet a hosszabb túrákkal?
Várok még sok-sok visszajelzést a tapasztalatokról. :) Esetleg valaki vásárolt már kifejezetten a Quechua hótaposók, bakancsok közül?
Csak megerősíteni tudom amit az első ír.
Quechua márka borzasztó hektikus, vannak olyan cuccaik, amik negyed áron leverik a sokkal márkásabb és drágább holmim, máskor meg az alapvető funkciót is nehezen látják el.
Pont ezért minden esetben marad a próba szerencse, viszont általában nem drágák, és legrosszabb esetben megmaradnak bevásárolni járáshoz a városban :)
Egyébként amit még érdemes tudni, hogy a dekának elég profi az ügyfélszolgálata, ha bármivel gondom volt szó nélkül vették vissza, adták a pénzt vagy a csere darabot.
Nektek is nagyon köszönöm a válaszokat, igazán sokat segítettetek! :)
Én is úgy vettem észre, hogy jó minőségű termékei vannak a márkának, de ránézésre nem lehettem ebben biztos, és nem mertem meggondolatlanul beleugrani egy vásárlásba. A napokban kipróbáltam egy bakancsukat, nekem is ígéretes tapasztalataim vannak a termékkel kapcsolatban, így én is bátran ajánlom mindenkinek, elsősorban városi hótaposáshoz, de nyugodt szívvel akár téli túrákhoz is. :) (Bár hozzáteszem, nem több napos-hetes trekkingekre gondolok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!