Combra hízok, mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, kb. 167 cm és 50-52 kg. Átlagos testalkatúnak mondanám magam, viszont eléggé kicsi a mellem, a combom külső oldalán meglátszik a felesleg. Azt mivel tüntethetem el? Fogyókúrázni nem szeretnék, mert félek, hogy még kisebb lesz tőle a mellem, van valami edzés, kimondottan combra, ami használ is? Attól tartok, ha most nem kezdek vele valamit, később még többet hízok rá és "alaktalan" leszek (így is zavar, hogy kissé combosabb vagyok, felül meg csontos)2016. jan. 17. 11:20
1/2 Cortez70 válasza:
Nincs helyi zsírégetés. Nem tudod szabályozni azt, hogy honnan fogyj. Gyakorlatokkal sem. Ez genetikailag adott.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2016. jan. 19. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!