Tanácsokat szeretnék kérni! Hogy? (Lent a többi)
Sziasztok L\17.
Az van ,hogy én 3-4 osztálytól túlsúlyos voltam egészen gimi9 osztályig.175cm magas vagyok és ehez voltam 98kg.Kicsit sok :D de volt mikor 100kg nyomtam.Na mindegy tavaly áprilisban jutottam el arra,hogy elegem van és sikerült 98ról 85kg fogynom júniusra.Egyenlőre nem tudok tovább diétázni.Nem tudom,hogy miért.Talán mert nincs meg az a motiváció és akarat ami akkor volt.Hiába kezdek bele újra és újra nem tudom megcsinálni.Esetleg ötlet? Meg a másik ,hogy kellene kézre edzeni mert lóg karomnál.Bicepsz alatt.Esetleg súlyzós edzés minden nap itthon? Hány kg-is súlyzót vegyek hozzá?Előre köszönöm a válaszokat!
Idealis testsuly.
Ehhez a magassaghoz legalabb 15-20 kilo minusz kellene meg. Ez fugg a genetikai adottsagaidtol is.
A logo bor
Mivel azt irtad, hogy hosszu evek ota korosan (mert ez az) tulsulyos vagy a logo bor maradando. Junius ota mar a bornek vissza kellett volna allni amennyire lehet de mivel ezt nem tette meg ezert ez maradando. A bor rugalmas de hosszu evek alatt teljesen ki tud nyulni.
Ezt sem krem, sulyzos edzes, ilyen vagy olyan csodaszer nem fogja helyrehozni. Az egyetlen megoldas a mutet, de ez ma mar rutinmutetnek szamit.
Fogyas
Dieta + MOZGAS ami egezsseges. Ha nem megfrleloen dietazol az karos is lehet. Heti 1 kg ami egezseges fogyas.
A koros elhizas hatasai
Felkeresnek a helyedben egy orvst aki kivizsgal mert a hosszu evek alatt cukorbetegseg is kialakulhatott. Ennek tobb fazisa van. A szivedet is igenybe vehette .
Motivacio
Remelem amiket leirtam elegge motivalo.
Dieta + mozgas es elered a celod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!