Ez helyettesíti a tömegnövelőszereket? (részletek lennt)
Pár hete konditerembe járok, de nekem kicsit drága lenne a jegy mellett az ilyen tömegnövelő szerek. Tisztában vagyok azzal, mik vannak a tömegnövelőkben.
Ez így jó lenne?:
- rengeteg tejet iszok amúgy is de edzés előtt-után fél-fél liter tejet
- edzés előtt-után 1-1 banán
- edzés után mindig egy banános fehérjeturmix (viszonylag olcsó 300Ft)
- nagyon sok húst eszek és általában csirkehúst eszek, ja és odafigyelek hogy olyat egyek amiben sok fehérje van
- a szénhidrát,zsír bevételre is odafigyelek
Várom a NORMÁLIS véleményeket. Előre is köszi.
Két dolog biztos:
- ha nagytételben veszel pl. tejsavófehérjét, akkor cirka 100 ft 1 adag, ami 20 g nagyon magas minőségű fehérje (pláne ha izolátum), namármost pont 10 dkg csirkemellben van kb ennyi, aminek kilója 1000ft a piacon, én legalábbis annyiért veszem, így 100 ft egy adag, tehát semmivel sem drágább ez benne a poén, annyiban drágább, hogy egyszerre kell kiadni rá a pénzt, de hónapokig elég, és a piacon 10 dkg val kevesebb csirkemellet veszel.
A tej nem jó.
miért nem jó a tej c. fejezetet nézd át!
A táplálékkiegészÍtő az kiegészÍtő max 30 % át a fehérjebevitelednek fedezheti naponta, többet nem!
Na ebbe lesz beleszólásom:
"Ma a tej egy tejporból visszahigított ital, amely egy állat tejéből készül, annak emésztőrendszeréhez méretezve, tele az ember számára nem kívánatos allergénekkel és felnőtt ember számára alkalmatlan összetétellel."
Én nem ilyen MIZO-t iszok (ami soha nem látott tejet), hanem azt az igazi tejet, tudjátok ami a bocikából jön, és nemhiszem hogy ártana. Ja és nem akartam bunkó lenni (ha annak hisztek) , csak én nem nagyon hiszek ennek a cikknek. Eddig is rengeteg tejet ittam, ezután is fogok.
"A tej önmagában azonba tejzsír és tejcukor tartalma, csekély fehérjetartalma miatt max. élvezeti cikk lehet annak, aki szereti"
"A modern proteineket tejjel fogyasztva felesleges tejzsírt és cukort adunk hozzá a termékhez, lerontjuk a pl. a tejsavó protein jó tujdonságait, jó felszívódását"
Az oldal szerkesztője szerintem méhg nem látott súlyzót, mert én mindenhol eddig azt olvastam, hogy kell a tej és a szénhidrát bevitelt meg kell emelni.
Namármost kedves kérdező akkor ne sértődj meg de jó hülye vagy.
A cikk szerzője olyasvalaki (Drugs Bunny), aki kicsit jobban ért ehhez mint Te. De ha még ez sem elég, hiába iszod a tehénből kijött tejet, mint fehérjeforrás nem jó, mert ezzel együtt kiba.. sok zsÍrt is beviszel, aminek a következtében nő a zsÍrszövet aránya a kis testeden, ha tetszik neked ha nem, nem azért mondom, hogy most húú ne igyál tejet, igyál ha akarsz szÍved joga, de fehérjebevitelnek egyenesen baromság, másrészt pedig mivel fejlődni szeretnél nem lenne jó az edzésbe belefeccölt energiádat a rossz táplálkozással (a rossz most = nem megfelelő összetevőkből, mert amúgy a tej nem egészségetlen és ezt nem állÍtom, pláne a valódi tehéntej) elb*szni, nem?!
Már bocs, de melyik testépítő oldalon olvastál te olyat, hogy meg kell emelni a tejbevitelt? A 19.38 és a 06.16 válaszolókkal és a linkkel nem tudom mi a bajod, csak segíteni akarnak, de hogyha nem fogadsz el tényeket akkor meg nem értem minek teszel fel kérdéseket.
Egyébként ne hidd, hogy a banánturmixoddal jobban kijössz mintha vennél valamit(pl most a 6kg-os volu35 le van akciózva a shop.builder-en, sztem megéri annyiért) arról ne is beszélve hogy talán még jobb minőségű táplálékforrás edzés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!