Leszbikus lanyok! Mindig is erdekelt, hogy mi az oka annak, hogy koreitekben nagyon nepszeruek a fiusabb csapatsportok? (pl. kezi, foci)
Figyelt kérdés
Koszonom a valaszokat ,es bocsi,ha faraszto a kerdesem ! :$2016. jan. 5. 18:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem a sport az sport! Nem szexualitás függő,hanem egyéntől-egyénre változik.
2/5 Cortez70 válasza:
Szerinted itt vannak leszbikus csajok? Eleve nem sok nő ír ide.
3/5 Andi80018 válasza:
Hát ez kész. Kb három nő/lány szokott ide írni. Egyébként pedig gondolom azokat a leszbi nőket érdekli a fiús sport, aki amúgy is őket képviselik a kapcsolatban.
4/5 anonim válasza:
Egyik barátnőm focilabdázik, a barátnőm karatézik (bár a küzdősportokat nem igazán sorolnám ide) Mondjuk inkább úgy, hogy sok "fiús sportot űző" lány leszbikus, de nem sok leszbikus űz "fiús sportot". Inkább a művészeti téren vannak sokan. :)
Egy leszbikus
5/5 *Glissade* válasza:
Én még nem kaptam rajta magamat azon, hogy a lányok fenekét bámulom edzésen. :)
Ellenben a fiúkat néha megnézem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!