Futás közben az zenelejátszódat hova teszed?
Figyelt kérdés
legfőképp az ipod érdekelne, lehet hozzá kapni olyan tokot amit gatyóra, vagy kézre lehet erősíteni?2010. márc. 25. 17:58
1/7 anonim válasza:
Igen, nekem olyan van, Hervisben vettem, azt hiszem 550 Ft volt akcióban.
2/7 Krisz85 válasza:
sehova, nem használok, aki komolyan gondolja a futást nem fut ipoddal, mert nevetséges,
egy elit atélta
3/7 A kérdező kommentje:
ooo te elit atléta, kérlek bocsáss meg nekem.
nem vagyok elég elit, sőt semennyire sem. nem gondolom a futást halál komolyan, néha esténként elmegyek futni pár kört.
2010. márc. 28. 11:19
4/7 anonim válasza:
Elit atléta ez mekkora szöveg haha.:):):) Látod, ha hallgttál volna, bölcs maradtál volna:(:(
Nekem is ilyen kis tartóm van.
5/7 Krisz85 válasza:
Nem tudom ebben mi a vicces, amikor megyek nevezni maratonra és az VIP résznél előre köszönnek....biztos az nem eléggé elit.
Gondolom mást is ennyire komolyan veszel az életben, mint a futást, igaz?!
6/7 anonim válasza:
FElénk ezt sznobságnak hívják....
7/7 A kérdező kommentje:
Jajj ne haragudj, nincs erőm most ilyen emberekkel vitázni, mint te. Köszönöm a válaszodat, annak ellenére, hogy nem segített egy picit sem. Legalább megmosolyogtatott.
2010. márc. 28. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!