Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás közben az zenelejátszóda...

Futás közben az zenelejátszódat hova teszed?

Figyelt kérdés
legfőképp az ipod érdekelne, lehet hozzá kapni olyan tokot amit gatyóra, vagy kézre lehet erősíteni?
2010. márc. 25. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem olyan van, Hervisben vettem, azt hiszem 550 Ft volt akcióban.
2010. márc. 25. 18:13
 2/7 Krisz85 ***** válasza:
0%

sehova, nem használok, aki komolyan gondolja a futást nem fut ipoddal, mert nevetséges,

egy elit atélta

2010. márc. 27. 21:18
 3/7 A kérdező kommentje:

ooo te elit atléta, kérlek bocsáss meg nekem.

nem vagyok elég elit, sőt semennyire sem. nem gondolom a futást halál komolyan, néha esténként elmegyek futni pár kört.

2010. márc. 28. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Elit atléta ez mekkora szöveg haha.:):):) Látod, ha hallgttál volna, bölcs maradtál volna:(:(

Nekem is ilyen kis tartóm van.

2010. márc. 28. 13:33
 5/7 Krisz85 ***** válasza:
0%

Nem tudom ebben mi a vicces, amikor megyek nevezni maratonra és az VIP résznél előre köszönnek....biztos az nem eléggé elit.

Gondolom mást is ennyire komolyan veszel az életben, mint a futást, igaz?!

2010. márc. 28. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
FElénk ezt sznobságnak hívják....
2010. márc. 28. 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Jajj ne haragudj, nincs erőm most ilyen emberekkel vitázni, mint te. Köszönöm a válaszodat, annak ellenére, hogy nem segített egy picit sem. Legalább megmosolyogtatott.
2010. márc. 28. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!