Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen CO2 / patronos /,...

Milyen CO2 / patronos /, táras légpuskát vegyek?

Figyelt kérdés
És arra milyen "éjjellátót" szolíd áron,hogy patkány méretű objektumokra félhomályban is jó eredménnyel lőjem a tizest?

2016. jan. 3. 17:32
 1/4 anonim válasza:

CO2 hidegben nehezen működik. PCP elég drága, de ez a legjobb fajta légpuska. Rugós működik+olcsóbb+hangosabb, de van még pumpás is.

Magyarországon állatra nem szabad vele lőni, max 7,5 J (ez fölött lőfegyver, és hűvös jár érte ha elkapnak), és még sok hasonló dolog.

De mivel nem írtad, hogy Mo.-n laksz, elméleti síkon 7,5 J alatt is megfelelhet, de azért ott pontosnak kell lenni(fej). Ahol légpuskával vadásznak ott 25 J-nál kezdődnek a puskák. Egy normálisabb éjjellátó távcsőre kb. 200k körül van, ráadásul a patkányok 4-5 lövés után úgyis megtanulják mikor kell menekülni...

Egyébként keress angolul rá, biztos találsz valamit.

Hidd el a méreg olcsóbb megoldás... ;)

2016. jan. 5. 22:56
 2/4 anonim válasza:
'120 négyzetméteres állattartó épület és környéke, 100e forint felett a méregköltség,több jó patkánycsapda,eredmény alig,egyre többen vannak.Marha szép ennyi "befektetés" mellett,amikor tizenheten rohannak fel libasorban egy rácson a stablonra.Kölyökkoromban egy ruszki légpuskával éjjel,laposelemes lámpával volt,amikor nagyanyám tyúkólja alól majdnem ennyit lőttem fél éjszaka alatt.Unokaöcsém dicsekszik,hogy milyen jó a 850 Air Magnum gázos puskája,éjjellátóban nem vagyok otthon,de szerintem egy jó LEdes spotlámpát érdenmesebb pár ezerért felrögzíteni.
2016. jan. 10. 18:19
 3/4 Cranium Cerebrale válasza:
Szia! Hasonló gondokkal: Villany élyszakára, és a sötétből tudsz lőni! Jó szórakozás, de effektíve hasztalan! összeütöttem 3 Lapítós patkánycsapdát plusz méreg! kb 2 hónap és itt ott kerül elő egy-egy! Ja a legfontosabb kimaradt! Szabadon tárolt takarmányok eltüntetése!
2021. aug. 2. 12:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Csalétkes bebújós csapda a legjobb falatokkal hetekig eredménytelen... Lemostam, üresen bedobtam a pincébe.Másnap nem ott lesett benne a beste?

Vettem egy jó rugósat 4x távcsővel,tökéletes!

Köszi mindenkinek!

2021. dec. 29. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!