Kondizók miért pocskondiázzák non-stop a crossfitet?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnél látom hogy állandóan ez a téma.2015. dec. 30. 13:35
23/28 aikiboxer válasza:
Tényleg van, akinek a protein az agyára ment.
25/28 Cortez70 válasza:
aikiboxer, az csak egy karikatúra, összefoglalja a tévhiteket. Poénnak jó volt.:)
26/28 Dogmatix91 válasza:
Szerintem egy 40+ os is simán crossfitezhet. Van rá nem is egy példa. Versenyen nyilván nem lesz ott egy sem maximum masters versenyen, de mutass egy erő vagy állóképességi sportot ahol 40es emberek versenyeznek. Edzésen nálunk is vannak 35-40es figurák. Fiatal sportág úgyhogy még nincsenek idősebb CF "legendák".
Én például sosem fikáztam a testépítőket. De nem is kell összehasonlítani a két sportágat mert teljesen más a célja. Ha a súlyemelők fikáznák a CFet az megint más lenne, de sajnos itthon a súlyemelés méltatlanul elhanyagolt sportág.
27/28 Cortez70 válasza:
Van masters erőemelés is. Szóval nem kell temetni a 40 fölöttieket. ;)
28/28 anonim válasza:
Én sosem értettem, hogy miért pocskondiázzák, igaz, az értelmesebbek nem szólják le egyiket sem. Teljesen más a két sport, ez olyan, mint amikor a vízilabdázó pocskondiázza a kerékpárost... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!