Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondizók miért pocskondiázzák...

Kondizók miért pocskondiázzák non-stop a crossfitet?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnél látom hogy állandóan ez a téma.
2015. dec. 30. 13:35
1 2 3
 11/28 *Glissade* ***** válasza:
Inkább Cross párti vagyok, de most heti 1x a konditermet fogom szeretni, majd megoldom, hogy ne legyen uncsi. :)))
2015. dec. 30. 16:48
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 4. vagyok, csak ökörködtem. :)
2015. dec. 30. 16:50
 13/28 anonim válasza:
A kondisok sexyk
2015. dec. 30. 18:35
 14/28 Cortez70 ***** válasza:
Mindenki? Király. ;)
2015. dec. 30. 18:37
 15/28 Glacierous ***** válasza:
100%

Akkor jó :)

De tényleg sokan vannak,akik így gondolják.Hallottam már olyat,hogy azt mondták,hogy a kondisok gyengék,a fegyencedzők és a street workoutosok a királyok,mert a kondisok ilyeneket nem tudnak csinálni.Lehet,hogy egy kondis nem tud zászlózni,de egy street workoutos sem fog soha 200 kg-ba beleguggolni.Meg pont azok mondják,hogy a fehérje káros,meg "hülye vagy,hogy ilyet szedsz tönkreteszedmagad" akik minden hétvégén hányásig isznak,meg napi x szál cigit elszívnak.A tápkieg nem káros,de még ha az is lenne,akkor is jobb lenne,mint a cigi meg a pia.

2015. dec. 30. 19:32
 16/28 Cortez70 ***** válasza:
Sok mindent fikáznak, de aki normális az elismeri a másik által választott sportot is.
2015. dec. 30. 19:35
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem meg a crossfitesek piszkaltak..mert igy edzel...ez igy sz.r..mert edzes csak akkor jo ha majd bele halsz.pff

Szerintem meg mindenki dolgozzon csendben szepen sajat magan

Gerincservel meg kurv.ra nem fogok abroncsot gorgetni.Meg guggolni sem.

2015. dec. 30. 19:51
 18/28 anonim ***** válasza:
Ja a crossfittes edző csaj!!Merhogy nő vagyok.:)
2015. dec. 30. 19:52
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy afféle 'running gag'. Poén. Az alapja minden bizonnyal az, hogy hamar divatossá vált, és sok közülük az olyan, aki nem azért csinálja, mert szerinte a crossfit jó, és ennyi, hanem mert ez a divat, és fennhéjáz vele, hogy elismerjék. Hasonló van a vegákkal is.
2015. dec. 30. 19:58
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Az azért elég sokat elmond,hogy nem sok 40 évestől idősebb naturál űzi ezt,mert ezt a fajta igénybevételt ami crossfit edzésen megy,nem lehet bírni egy kor fölött ízületekkel,gerinccel,szívvel és keringéssel heti rendszerességgel.Konditerembe pedig lehet menni hatékony edzést végezni vén fa/szként is.
2015. dec. 30. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!