Yídfasdfa kérdése:
Hogyan foggyak 30 kilót ülve mozgás nélkül? Zabálva? :D
Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 08:26
1/14 Cortez70 válasza:
Úgy sehogy. Olvass nyelvtan könyvet. Fogyjak, így kell írni. :)
2/14 anonim válasza:
Cortez :)
Minek írtad ki a kérdést amúgy?
3/14 Andi80018 válasza:
Ez egy troll kérdés, ráadásul nem is poénos. Az viszont kemény, hogy egy szó van benne, amit máshogyan írunk, mint ahogy ejtünk, és azt is sikerült elcsesznie. Annyira degenerált a mostani fiatalság, hogy az már fáj. Mind fizikálisan, mind mentálisan.
4/14 anonim válasza:
nem igaz, en eros vaygok mert 90 killogramot nyomok fekve, bicepszbe megy 50 es 17 vagyok. natural.
5/14 Cortez70 válasza:
És ebből melyik a jó paraméter öcsi, mert ezekhez nem kell erősnek lenni.:)
6/14 anonim válasza:
#4 Ha már úgy kezded a mondatot, hogy dicséred önmagad, az már nem jó kezdet. :)
7/14 anonim válasza:
kérdező: szedj össze valami malignus tumort, és hihetetlen gyorsan lefogsz. (csak vicc)
8/14 anonim válasza:
cortez en csak 60 kilo vagyok szal sztem jo. all natural, kenyeret eszek parizert tejet iszok nem eszek sokat, sot nagyon keveset. nem vagyok egy zseni se eztet tudom, de nem erdekel.
9/14 Cortez70 válasza:
Nekem már az sem lenne jó, ha 60 kiló lennék. De nem az a gáz, ha valaki nem izmos, hanem az ha buta. Meg kell tanulni írni rendesen. Általános iskolában már tanítják.:)
10/14 A kérdező kommentje:
el írni nem lehet dolgokat?? primitív emberkék!! a való életben meg kis apuci meg anyuci kedvencei :D
2016. febr. 1. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!