Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy testépítő vagy egy küzdősp...

Egy testépítő vagy egy küzdősportoló nyerne a ringben?

Figyelt kérdés

Természetesen azonos súlycsoportú a testépítő és a küzdősportoló.

Oké, hogy a küzdősportoló rutinosabb, de a testépítőn mégis csak több izom van, elég ha egy ütése betalál és már kis is feküdt az ellenfél.

2015. dec. 18. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is imadtam a testepitest, evek ota csinalom, persze csak hobbiszinten, semmi kox, de azert latszik. 193 centi vagyok, 105 kilo.

Par eve thai boxolok is, mert az is erdekelt, de azt aztan tenyleg abszolut hobbi szinten. Azert tudok valamennyire utni es rugni is, persze nem vagyok egy Van Damme, de amire a 105 kilommal rarugok az meg van rugva :)

Namost ismerek olyan 60 kilos, ranezesre tok atlagos, nyuzuge sracokat, akik versenyeznek, es szerintem egy percig nem maradnek allva ellenuk. Hiaba vagyok en erosebb, tudok esetleg nagyobbat utni, ha el sem birom talalni, vagy a fedezeket utom/rugom, o meg ugy rug fejbe hogy nem is latom jonni a labat.

Ezert totalis ertelmetlen a kerdesed, kedves Kerdezo. A kuzdosport az egy onallo sport, azt nem lehet a tevebol megtanulni, rengeteget kell hozza gyakorolni es edzeni, es nem art ha van tehetseged hozza, reflexek, allokepesseg, robbanekonysag. Egy testepito ezekkel alapbol nem rendelkezik, nem is kell hogy rendelkezzen, mert az o sportjahoz ez nem szukseges. Egyszeruen nincsennek meg benne azok a kepessegek amik egy eredmenyes kuzdelemhez kellenek, akarmilyen baromi eros.

Egy nagy embert is meg lehet ugy utni, hogy azonnal lekapcsoljak nala a villanyt, meg nem is kell nagy ero, csak technika.

https://www.youtube.com/watch?v=XVFt2Bq6QGg

2015. dec. 18. 21:39
 12/13 aikiboxer ***** válasza:
100%
Nincs annál meglepőbb, mint amikor szép nagydarab kigyúrt gyerekek lejönnek először edzeni, és dacára annak, hogy kinézetük alapján lehetnének akár UFC harcosok is, az első legyintésnél kiderül, hogy teljesen képzetlenek... Nem gond, csak ez olyan mint minden sport: tanulni kell. Van némi ösztönös reflex, de a rutin itt többet számít.
2015. dec. 19. 09:59
 13/13 anonim válasza:
Ha valaki azért megy testépítőnek hogy majd ezzel mindenekit meg tud verni akkor az már régen rossz.. max az elrettentő fizikum amitől annyira nem kötekednek..:)
2015. dec. 19. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!