Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha odafigyelek az étkezésemre...

Ha odafigyelek az étkezésemre és naponta keményen tornázok mikor fogok 5 kg-mal kevesebb lenni?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 170 cm, és 58 kg.
2010. márc. 23. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:

én csak egy tanácsot adok,ne vedd rossz néven,de ne a testsúlyod érdekeljen!a testzsírszázalékod,mit mindig tükör mondd meg!

diétáz!

fogyhatsz egy kilót,de azt zsírból,és lehet egész másképp nézel majd ki!

2010. márc. 23. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha csak 58 kg vagy, ne diétázz LOL!! Hülye kommentelő... 170 centihez kb 55 kg passzol, szal nem kell egy nagyon keményen hajkurásznod magad.

A lényeg az akaraterő, naponta egy kevés edzés vagy torna, kevesebb otthoni ülés, mozgás a friss levegőn, majd max 1-2 hónap múlva szebb alakod lesz.

2010. márc. 23. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. márc. 23. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:

hülye kommentelő mi?mer az újságok megírják mi az ideális,hát barátom én 190 cm-en 70 !!kilósan is zsíros voltam

testzsírszázalék csökkentéséről volt szó,az alakodat csak diétával formálhatod!helyes étrend

tömegnövelés is egy diéta..

nem tudom mi értelme hülyézni a másikat?!főleg ha a testépítéssel foglalkozom

2010. márc. 23. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor legyél nálam okosabb, mert te testépítő vagy. Újságot nem olvasok, tv-t se nézek, mindent saját tapasztalatból mondok. Egész életemben él sportoló voltam, és az is vagyok. Hetente kb 10x edzem, csak tudom én is, hogy miről is beszélek... Ahhoz, hogy szebb alakod legyen, nem kell diétáznod 17 évesen 58 kilósan.
2010. márc. 23. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!