Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a legjobb...

Szerintetek mi a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés
Van az osztályban egy srác aki már elég régóta piszkál eddig nem nagyon szóltam vissza neki de ma megtettem utolsó óra útán az utcán oda jött neki nyomot a falnak és aztmondta,hogy állicsak magamon meg betöri az arcom aztán lefejelt és otthagyot nem csináltam semmit elégé leblokoltam biztos,hogy ezek után jobban szekál majd ara gondoltam,hogy holnap neki megyek és lesz ami lesz csak attól tartok,hogy van esélye nyerni sokat verekedet(állitolag) és ha megver akkor tuti,hogy év végéig nem lesz nyugtom már 5 honapja kick boxolok verekedésbe van tapasztalatom csak így élesbe még nem teszteltem mit gondoltok?
2010. márc. 23. 15:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Minek kick boxolsz ha nem mersz ütni? Lehet nem neked való a sport.
2010. márc. 23. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!