A geocachinggel kapcsolatban kérdezhetnék pár dolgot?
Kezdő vagyok, eddig csak egy mikroládát találtam meg. Viszont hamarosan egy kiránduláson 6-7 láda találatát tervezem. AZ érdekelne, hogy milyen ajándékokat szokás ott hagyni? Ti mit szoktatok, vagy mit találtatok már?
A másik kérdésem pedig a logolással kapcsolatos: mit kell a füzetbe írni? dátumot, nevet (igazit, vagy felhasználónevet), vagy hogy működik ez?
Kérdezz itt: [link]
Ez a legjobb hely.
Szia!
A geocaching.hu-n a cachiket pontnál kb minden le van írva, ami hivatalos.
A saját véleményem a következő:
Az ajándékokat főleg a mérete határozza meg. Ezért leggyakrabban kinder figurákkal fogsz találkozni. Sajnos helyenként szemétnek minősülő dolgokat is hagynak a cachertársak, de ugye az ember nem tudja kinek mi az érték.
Mivel az ajándékokra leginkább a gyerekek pályáznak vigyél olyat, aminek Ők örülnének. Ha tudsz valamilyen céges apróságot beszerezni, azt is terjesztheted.
Én csináltattam egy geocaching logós kerámia hűtőmágnest, ezt szoktam cserélni.
Logoláskor a dátumot, a pontos időt és a niknevemet szoktam írni, és aláírom a signommal.
Logként írj valami olyat, amit a többi megtaláló vagy a rejtő elolvasva kicsit átéli a Te érzéseidet.
Jó ládázást!
Cs (F;34)
Bár a kérdezéskor fennálló drukk már elmúlt, azért kössz a választ!
Azóta, "már" 6 ládával a hátam mögött magabiztosabb vagyok. :) Eddig találtam már üveggolyót, sebtapaszt, hatoslottós bevásárlókocsi-érmét, sőt még egy integrált áramkört is. :P
"Mivel az ajándékokra leginkább a gyerekek pályáznak"
Még én is bőven beleférek a gyerek kategóriába, úgyhogy serényen cserélgetek. :D
Jó ládázást neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!