Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A geocachinggel kapcsolatban...

A geocachinggel kapcsolatban kérdezhetnék pár dolgot?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok, eddig csak egy mikroládát találtam meg. Viszont hamarosan egy kiránduláson 6-7 láda találatát tervezem. AZ érdekelne, hogy milyen ajándékokat szokás ott hagyni? Ti mit szoktatok, vagy mit találtatok már?

A másik kérdésem pedig a logolással kapcsolatos: mit kell a füzetbe írni? dátumot, nevet (igazit, vagy felhasználónevet), vagy hogy működik ez?

2010. márc. 23. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérdezz itt: [link]

Ez a legjobb hely.

2010. márc. 23. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, de mégis kíváncsi lennék 1-2 személyes tapasztalatra :)
2010. márc. 23. 18:17
 3/4 anonim válasza:

Szia!

A geocaching.hu-n a cachiket pontnál kb minden le van írva, ami hivatalos.

A saját véleményem a következő:

Az ajándékokat főleg a mérete határozza meg. Ezért leggyakrabban kinder figurákkal fogsz találkozni. Sajnos helyenként szemétnek minősülő dolgokat is hagynak a cachertársak, de ugye az ember nem tudja kinek mi az érték.

Mivel az ajándékokra leginkább a gyerekek pályáznak vigyél olyat, aminek Ők örülnének. Ha tudsz valamilyen céges apróságot beszerezni, azt is terjesztheted.

Én csináltattam egy geocaching logós kerámia hűtőmágnest, ezt szoktam cserélni.

Logoláskor a dátumot, a pontos időt és a niknevemet szoktam írni, és aláírom a signommal.

Logként írj valami olyat, amit a többi megtaláló vagy a rejtő elolvasva kicsit átéli a Te érzéseidet.

Jó ládázást!

Cs (F;34)

2010. máj. 26. 09:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Bár a kérdezéskor fennálló drukk már elmúlt, azért kössz a választ!

Azóta, "már" 6 ládával a hátam mögött magabiztosabb vagyok. :) Eddig találtam már üveggolyót, sebtapaszt, hatoslottós bevásárlókocsi-érmét, sőt még egy integrált áramkört is. :P

"Mivel az ajándékokra leginkább a gyerekek pályáznak"

Még én is bőven beleférek a gyerek kategóriába, úgyhogy serényen cserélgetek. :D

Jó ládázást neked is!

2010. máj. 26. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!