Milyen nőies sportot ajánlanátok egy kicsit duci nőnek (21é)?
Figyelt kérdés
2008. szept. 14. 20:36
2/9 anonim válasza:
Úszás!
Konditerem is lehet, ha csak kicsit duci... ha jobban, akkor vízitorna!
A biciklizés nem rossz - de az alul erősít, ott meg gondolom elég erős amúgy is.
3/9 A kérdező kommentje:
ok.. de vmi nőies sport???
2008. szept. 14. 21:18
5/9 anonim válasza:
Szerintem a kosárlabda is jó,mert jól megmozgatja az izmaidat.De mért nem próbálod ki az aerobikot az is megmozgat mindenhol.
7/9 anonim válasza:
SZERINTEM TANCOLJ,IRATKOZZ BE EGY TANFOLYAMRA!!!NAGYON AJANLOM,MIVEL FIATAL VAGY AZ,HOGY DUCI VAGY NEM MERVADO!!!
8/9 anonim válasza:
Hülyeség.
Menj el úszni, az a legjobb. Teljesen nőies, az alakodat meg ne szégyelld, ha nem mész el úszni akkor nem fog csak úgy magától eltűnni, és az a leghatékonyabb.
Heti 3-5x 45-60 perc folyamatos úszás a legjobb a zsírégetésre.
Olvasd el ezt is:
9/9 anonim válasza:
szerintem hastáncolj! Ez baromi erotikus tud lenni, és megmozgatja a testet:) tiszta haszon, amit az ágyban is tudsz kamatoztatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!