Ha a zselés bandázskesztyűre gondolsz, akkor egyszerűbb, mert könnyebb felhúzni. Én is abban nyomom. Ami hibája van, hogy (1) nem tartja annyira a csuklódat mint egy rendesen feltekert bandázs (2) az edzőm szerint nem fogja össze a csontokat a kézfejeden. De mivel én nem versenyzek csak hobbista vagyok, én jobban szeretem a zseléset. Az ilyen teljesen kesztyűszerű valami az viszont nem tetszik.
2015. dec. 12. 10:30
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,a másik viszont hogy mennyire néznek hülyének ha edzésen feltekerhető bandázs helyett bandázskesztyűt húzok?:D
2015. dec. 15. 21:59
3/7 aikiboxer válasza:
Figyi csak hogy tisztázzuk. Csak olyat vegyél meg, amelyiken van külön a csuklóda tekerhető pánt, mint például ezen: [link]
Mert az fontos, hogy tartsa a csuklódat. Egyébként kit érdekel, hogy mások mit mondanak. Nálunk csak nekem van ilyenem, az edző se szólt meg érte soha. Korábban edzettem a Vasasban, ott láttam máson is ilyet. Mondom, edzésre tökéletes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.