Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki meg el tudná mondani...

Valaki meg el tudná mondani hogy ha a 2 mell között be van esve a szegycsont akkor azt MŰTÉT NÉLKŰL hogyan lehet kintébb hozni vagy elég hozzá csak simán mellre gyúrni?

Figyelt kérdés

Végtére is nem tudom ez a kérdés főleg inkább testépítőknek és gyúrósoknak szól!

Hogy mindenki értse miről beszélek itt egy kép a mellről amit mondok (nem az enyém de kb az enyám is így néz ki) [link]

És itt egy kép egy normális ki edzett mellről

[link]

2015. dec. 11. 20:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
az enyem is ilyen, az edzes nem befolyasolja.
2015. dec. 11. 22:58
 22/31 A kérdező kommentje:
Ieg próbáltál már ellene valamit tenni? ( és most nem műtétre és egyéb komolyabb dolgokra gondolok, csak pl gyúrás )
2015. dec. 11. 23:36
 23/31 A kérdező kommentje:
Amúgy valaki olyan is válaszoljon már aki pl: tesépítő és volt ilyen féle problémája mert én inkább tőle kérnék tanácsot...
2015. dec. 12. 00:07
 24/31 A kérdező kommentje:

Egyébként ez a mell be van esve mert ott alul van luk...

[link]

2015. dec. 12. 00:09
 25/31 anonim ***** válasza:
ez egy csontfejlodesi zavar, nem lehet ellene tenni semmit. Ez ilyen es kesz, baratkozz meg vele.
2015. dec. 12. 00:14
 26/31 anonim ***** válasza:
Haver ha te ez alapján a kép alapján látod hogy ott ,,lyuk'' van akkor te vagy a világ legprofibb embere.
2015. dec. 12. 08:45
 27/31 A kérdező kommentje:

Az előző kommentnél l felejtetem kérdőjelet tenni!

De igen egyébként azt szeretném megtudni hogy azon a képen is olyan baja van annak az embernek mint nekem csak azon már van izom?

2015. dec. 12. 10:35
 28/31 anonim ***** válasza:
George St. Pierre-nek nincs tölcsérmellkasa, ott az izomforma miatt néz így ki. Ez csontozatilag ilyen nálad, az izom nem befolyásol semmit, persze edzeni kell.
2015. dec. 12. 14:54
 29/31 anonim ***** válasza:
Ez egy enyhe tölcsérmellkas. Nekem is van és csak műtéttel korrigálható. Viszont, ha küzdősportolsz a műtét nem játszik, mivel 3 évig bent lenne egy fém lemez a mellkasodban.
2015. dec. 12. 16:39
 30/31 A kérdező kommentje:
Hát igen ezért nem szertném meg csináltatni meg nálam azért ennyire mint a képen nem látszik szóval nálam nagyon enyhe sőt még az is kérdéses hogy van-e de minden féle képen mellre izmot akarok most építeni.
2015. dec. 12. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!