Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki meg el tudná mondani...

Valaki meg el tudná mondani hogy ha a 2 mell között be van esve a szegycsont akkor azt MŰTÉT NÉLKŰL hogyan lehet kintébb hozni vagy elég hozzá csak simán mellre gyúrni?

Figyelt kérdés

Végtére is nem tudom ez a kérdés főleg inkább testépítőknek és gyúrósoknak szól!

Hogy mindenki értse miről beszélek itt egy kép a mellről amit mondok (nem az enyém de kb az enyám is így néz ki) [link]

És itt egy kép egy normális ki edzett mellről

[link]

2015. dec. 11. 20:39
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Most ne vitatkozzatok hanem segítsetek, de eddig inkább Cortez-nek adok igazat.
2015. dec. 11. 21:23
 12/31 Cortez70 ***** válasza:
Köszi. A doki is ezt mondta ès hidd el, hogy izmosabban más lesz a forma.
2015. dec. 11. 21:27
 13/31 anonim ***** válasza:

Az életkorodtól nem függ hogy kóros-e vagy sem.

Ha daganatod lenne az se lenne jó indulatúból rossz csak azért mert tegnap még 17 voltál holnap meg 18. Ezt vizsgálni szokták. Ha nem kóros nem kell műteni, de nem fog kipattanni a helyéről mint valami lufi.

,,Én nem làtom rendellenesnek azt a képet, csak még nem izmos.'' Elég baj ha a saját írásod nem tudod értelmezni mivel a nem látom vészesnek és a nem látom rendellenesnek 2 elég különálló dolog.

Illetve jó ha tudod itt nem a helyes és a helytelen válaszokat pontozzák hanem a véleményed mennyien tartják hasznosnak. Azt pedig megemlítem még mellé hogy az lehet hogy 90+x% szerint hasznos de Gyurcsányra is sokan szavaznak annak ellenére hogy a hülyeségeit beszéli:)

Ezzel nem arra célzok hogy minden amit mondasz hülyeség de egy szubjektív értékelést mindenféle jött ment embertől ne hasonlítsunk egy objektív adathoz:)

Kérdező. Neked is ugyan úgy szubjektív véleményed lehet sőt az alapján le is pontozhatsz, és cortezt fel, de valótlant ne gondolj. Ez nem természetes, és műtéttel hozzák rendbe, de nézz utána. Lehet hogy káros lehet hogy nem ezt orvos megmondja.

2015. dec. 11. 21:41
 14/31 A kérdező kommentje:
Amikor izom szalag szakadásom volt mert MMA-n le sérűltem ott kérdeztem meg a docktor úrt hogy ez normális-e és hogy nem lesz-e bajom belőle azt mondta ez teljesen normális, de a lényeg az hogy normális edzéssel vissza lehessen hozni :) Mert volt egy haveromon neki meg a melle alatt 2 oldalt volt be esve és ki jött onnan vagy ki emelkedett, csak ugye én nekem a szegcsont neki a meg a melle alat volt és ezért fordultam ide, de szerintem is Corteznek annyiban igaza van hogy nem veszélyes, és hogy izommal ki lehet ezt javítani mert nincs azon a helyen izom.
2015. dec. 11. 22:00
 15/31 Cortez70 ***** válasza:
Szeretnek beugatni a kisgyerekek. Gyurcsányra meg nem sokan szavaztak. Fuck logic.
2015. dec. 11. 22:02
 16/31 anonim ***** válasza:

Igen cortez ez egyértelmű:)

Valamint tekintve hogy Gyurcsány koalíciós pártja csekély 20%-ot rak ki a parlamentben ezek szerint tényleg kevés ember szavazott a pártjukra:) Fuck logic:)

2015. dec. 11. 22:10
 17/31 Cortez70 ***** válasza:
Sokra ment vele. Mint ahogy te is a beugatásoddal.
2015. dec. 11. 22:12
 18/31 anonim ***** válasza:
A képen azért nem tűnik feltűnőnek mert nincsen izomzata.A susztermellkasnál pedig minél izmosabb a mellkasod annál jobban látható lesz a luk.Versenyen is pontot vonnak érte,mert ez egy csontozati deformitás,születési rendellenesség.Optikai megoldás lehet rá ha feltölteted hyaluronnal plasztikai sebészeten.Ha nem volt gondod belőle gyerekként,akkor felnőttként sem lesz és nem befolyásol semmiben sem.
2015. dec. 11. 22:17
 19/31 anonim ***** válasza:

Nem kell neked beugatni sem:) Az már részlet kérdés hogy mennyit ér vele viszont több százezer embertől kapott szavazatot a párt, ami szerintem már nevezhető soknak:)

Ész érveid nincsenek, de még a saját magad által megfogalmazott szöveget sem tudod felidézni vagy direkt ferdítesz:)

Ja igen ,,Nincs beesve. Edzel és lesz mellizmod, ennyi.''

,,Én nem làtom rendellenesnek azt a képet, csak még nem izmos.''

[link] [link]

2 perc után meg is van a neve mégpedig ,,tölcsérmellkas''(igen cortez ez nem természetes dolog és nem csak azért ilyen mert nincs kigyúrva). Persze itt egyből a durva képeket dobja ki mivel ezek mennek a netre de ezeknek is van enyhe változatuk. Keress rá.

2015. dec. 11. 22:28
 20/31 Cortez70 ***** válasza:
Okés.
2015. dec. 11. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!