Miért nem tudok kötelet mászni?
Figyelt kérdés
14/f vagyok és nemtudok felmenni függeszkedve (láb nélkül) a kötélre max a negyedéig még addig se.Egyszerűen nem bírom.Még meg is értem ha cérna alkatú lennél.De pl én csinálom legtöbb fekvőtámaszt,felülést osztályba meg szkanderba se vagyok gyenge.Pl simán eltolom egy nehezebb osztálytársamat mikor probáltuk de utána kötélmászásnál majdnem összeszakadtam.Most gyenge vagyok vagy mi:O? Technika nem nagyon kell ehhez de úgy csinálom mint többiek és szinte mindenkinek megy rajtam kívül 1-2 gyereknek nem megy :S Tiszta ciki volt mikor leestem róla még tanár szivatott külön kiállított osztály elé hogy probálgassam de nem bírtam.Egy sokkal gyengébb gyerek aki még ráadásul nehezebb is nálam mert magasabb pedig simán felment tetejére.Talán magasságtol is függ meg lábunk hosszától vagy mi lehet?2010. márc. 22. 16:26
11/13 anonim válasza:
Fekvőtámaszhoz elsősorban tricepsz szükséges, míg kötélmászáshoz (láb nélkül) a bicepsz. A kettő között nincs párhuzam.
Húzódzkodni tudsz? Azzal is hozzá tudod szoktatni magad, mert nem olyan sok a különbség a kettő között!
Hajrá!
12/13 A kérdező kommentje:
Utolso! Igazad van!Kezdem érteni már...
Szóval akkor húzózkodni fogok meg van súlyzom edzek bicepszreis hátha!Másik probléma hogy nem tudok hol gyakorolni mászni...
2010. márc. 23. 21:58
13/13 anonim válasza:
Elég egy vízszintes vagy függőleges rúd a húzóckodáshoz. Ha fekvőzöl a bicepszed nem erősödik :-)
14/F 50kg 5 mp :-D
Menni fog az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!