Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek is kéne egy...

Szerintetek is kéne egy küzdősportos kategória?

Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 00:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Minek? Értem, hogy miért kérdezed, de az a probléma, hogy itt körülbelül senki nem ért hozzájuk, aki meg igen az nem kommentel, nem olvas, mert fáj neki a sok fotelharcos. Tisztelet a kivételnek! Mert mondjuk, hogy őszinte legyek aikiboxer-t bírom, csak beteg egy felfogása van. Ha egyszer majd nem szájkaratézik, hanem azt mondja egy másik stílus mesterének a szemébe, hogy "amit te csinálsz az szar", akkor majd megtapasztalja azt, amit mindenki, aki harcolt már élesben a) Box ellen (vagy azzal), és b) hogy ez abszolút nem a stílustól függ.

Egy ilyen kategóriának akkor lenne értelme, ha az ember nem gyűlölne minden mást, ami nem az övé. Tehát azon kívül, hogy csak vitatkozások mennének ott, nem sok értelme lenne.

2015. dec. 5. 07:43
 2/8 aikiboxer ***** válasza:
34%
Kellene ilyen kategória, többször kértük már, de valamiért nem csinálnak. Írj nekik emailt, hátha.
2015. dec. 5. 08:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem lenne rossz ilyen kategória.

Lehet Aikiboxer jó arc, de már nekem már nem releváns amit ír. :)

2015. dec. 5. 08:51
 4/8 aikiboxer ***** válasza:
34%
Itt nagyjából mindenki lesz.rja hogy neked mi a releváns. Le lehetne szállni rólam?
2015. dec. 5. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is kéne.
2015. dec. 5. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen.

A legnagyobb gond azonban azokkal van, akik egy random kérdésben is belekötnek másokba. Mindenki a saját tapasztalataira alapoz. Különböző szituációkra viszont különböző stílusok jobbak lehetnek. Minden stílusnak van gyengéje és erőssége, ettől függetlenül, egy adott stílusnak lehet alacsony a hazai oktatás színvonala. Én 17 éve foglalkozom komoly rendszerességgel a közelharcal, de elárulom, hogy sem az edzőtermekben, sem a munkám során ( ami egy kicsit kötődik a közelharchoz) nem találkoztam annyi gyűlölettel és irreleváns okoskodással, mint itt. És igazán nem éetem, hogy akik csak pár éve foglalkoznak küzdősportal vagy harcművészettel ( igazából haladóknak se nagyon mondhatók még ), hogy veszik a bátorságot ahhoz, hogy másokat fikázzanak.

2015. dec. 5. 11:13
 7/8 Glacierous ***** válasza:
Jó lenne.
2015. dec. 5. 12:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Többen kéne írnunk nekik hátha csinálnának valamit.
2015. dec. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!