Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kövér vagyok, viszont Gyors hogy?

Noel220 kérdése:

Kövér vagyok, viszont Gyors hogy?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok (Márciusban leszek 12) 51-2 Kilo vagyok, És szerintem kövér vagyok... De mégis a leggyorsabb futók között vagyok... (Pl. Inga futásnál leggyorsabb kört mentem, úgy hogy focista is van az osztályban) Valaki tudna válaszolni, hogy miért??? Előre is köszönöm az értelmes válaszok!

2015. dec. 4. 22:35
 1/4 Armika12 ***** válasza:
Ez több mindentől lehet. Lehetséges hogy lejjebb van a súlypontod a többiekhez képest, ezáltal gyorsabban fordulsz és gyorsabban mozogsz mint ők. De ez csak egy példa. Számtalan dolog miatt lehet.
2015. dec. 4. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:

mert 11 éves vagy... és 51kg...

majd ha a kövér vagyok azt fogja jelenteni, hogy 25éves leszel és 120kg, ne aggódj, nem fogsz futkározni.

2015. dec. 4. 23:24
 3/4 Cortez70 ***** válasza:
Lehet. hogy van némi felesleg rajtad, de még gyerek vagy és sokat fogsz változni. Én pl tényleg dagi kisgyerek voltam 14 éves koromig, utána meg vékony, most meg 44-es szálkás karom van felnőttként. No para.
2015. dec. 5. 07:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt valószínűleg nem vagy kövér, csak még gyerekes az alkatod, hamar elmúlik :-)

Másrészt, ha ilyen tehetséges vagy futásban, miért nem iratkozol be egy atlétika egyesületbe? Ott garantáltan megizmosodsz, és még versenyeket is nyerhetsz! Beszéld meg a szüleiddel.

2015. dec. 5. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!