Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hi! Van közöttetek vega...

Hi! Van közöttetek vega testépítő akinek sikerült eredményesen izmot felszednie vagy tényleg nem lehet állati protein nélkül?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:

vegetáriánus vagy??

hát tény,hogy hatalmas hátrány,de azért ott van a szójaprotein,tojásfehérje az nem tudom játszik-e nálad?!

2010. márc. 22. 00:13
 2/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok vega eszem hust,tojást,csak kiváncsi vagyok müködhet-e hus nélkül is.hajlamos vagyok köszvényre,meg amugy a növényi cuccot könnyebb megemészteni tehát ilyen szempontbol elönyösebb lenne.de szerinted akkor vmi állati protein mégiscsak kéne...köszi a választ!
2010. márc. 22. 09:45
 3/6 A kérdező kommentje:
szójaproteint nem szedek,meg egyéb proteinport se.
2010. márc. 22. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:

hát protein kellene,ha húsból nem tudod fedezni,akkor szója mindenképp!

esténként túró! reggel tojásfehérje

szerintem ha valaki kitartó,akkor mindenhogy lehet fejlődni

ja és a hal,könnyen emészthető,és hát az egyik legjobb proteinforrás.

2010. márc. 22. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet mindenhogy fejlődni, mert a semmiből nem lesz valami!

1. Az izmoknak fehérje kell

2. A növényi fehérjékben nincsenek esszenciális aminosavak, és egyáltalán nem jók izomépítésre.

3. Kell venni jó whey proteint, az jó minőségű és olcsóbb is, mint ugyanennyi fehérjét megenni bármilyen táplálékból.

Nincs más, ez van :)

2010. márc. 22. 13:06
 6/6 anonim válasza:

ezek szerint az okos emberek szerint az összes eszenciális aminomsav megszerezhető növényekből is

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vegetarianizmus..

2012. jan. 29. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!