Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő lehet átlag alatti...

Mennyi idő lehet átlag alatti izomzatból következetes edzéssel és táplálkozással elérni ezt a formát?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg mindenen múlik, de saccolni hozzáértők biztosan tudnak. :) Alap adottság, homokóra alkat megvan hozzá. Köszi!

[link]

[link]

2015. nov. 30. 01:12
 1/7 anonim válasza:
Ez egy átlag alatti izomzatú nő, kis súllyal, széles csípővel. A széles csípő alkat, a többi meg inkább visszafogott étkezés, mint edzés.
2015. nov. 30. 01:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom. :( Vékony vagyok, 100-as a csípőm, 58-as a derekam, még sincs ilyen szép, kerek popsim és tónusos hasam, hiába étkezem egészségesen, odafigyelve. :( Mellesleg elég nagy súlyokkal guggol a hölgy a videóiban, úgyhogy biztosan van ott valami, csak nincs totál leszálkásítva - szerintem legalább is, de lehet, hogy tévedek. :)
2015. nov. 30. 01:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért a csaj a képen átlag feletti alakkal (nem minden esetben kell ide sorolni az izomzatot, most sem) rendelkezik. :D Látszik, hogy tesz is érte. 22/f.
2015. nov. 30. 01:37
 4/7 Cortez70 ***** válasza:
100%

Szerintem meg főleg genetika, hogy kinéz. Nem sok izom van rajta, a lába sem izmos. Aki nem érti az nézze meg pl Oláh Vivi lábát és látja majd a különbséget. Sima genetika és étrend, némi mozgással.

Ha most nem ilyesmi az alkatod, csontozat, akkor nem is lehetsz ilyen. Ha meg hasonló, akkor elég hamar el tudod érni, sőt, jobb is lehetsz.

2015. nov. 30. 05:36
 5/7 aikiboxer ***** válasza:
Photoshoppal fél óra...
2015. nov. 30. 09:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, a videókat nem lehet photoshoppolni :)

Cortez, nagyon szépen köszönöm! Úgy látom, a csontozatom hasonló lehet nekem is, ő sem egy pici, törékeny lány, széles, homokóra, popsis, mint én, csak rajtam semmi izom nincs (még) :) Köszönöm még egyszer!

2015. nov. 30. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen szűk bordaketrec,derék nem alakul ki edzés hatására.Úgyhogy ez a kép genetika.De ha zsírosan van 58as derekad,100as csípővel,akkor van esélyed erre.17-18ra vidd le a testzsírszázalékodat és akkor elvileg hasonló leszel,mert itt izomzat nem sok,csak ideális testzsír,csöcs és genetika.
2015. nov. 30. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!