Hogyan lehet elérni, hogy emelkedjen az átlag válasz-hasznosságom?
Ezen felül kerüld szinte az összes témakört, mert sokan like helyett használják a gombokat, meg unatkozó gyerekek le-le nyomnak mindent.
A keresőt is használd néha, mert az igen gyakori kérdés.
Ha a válaszhoz linket is mellékelsz, ahol ellenőrizni lehet a válaszod helyességét, akkor ezekben az esetekben nagyobb a valószínűsége, hogy jó minősítést fogsz rá kapni.
Ha érthetőbben, egyértelműen fogalmazol és értelmesen meg is indokolod a válaszodat, akkor ebben az esetben szintén jobb lesz a minősítése.
Macerás kérdések esetében (pl. vallás, politika) meg nem árt "diplomatikusan" fogalmazni, hogy akik más véleményen vannak, azokat feleslegesen ne hergeld.
Szerintem nem kell törekedned, hogy magasabb legyen.
Amikor hozzászólok, megvagyok győződve róla, hogy igazam van. Nem szoktam csodálkozni, ha 100% a hasznosságom.
De igazán elgondolkozom, amikor 0%. Mert ennyi ember nem tévedhet..Rájövök, maradi vagyok.
Csak példának írom, negatív véleménnyel voltam mindig a tetoválásról. Meg is kaptam a lepontozást..
Utólag rájöttem, jogosan. De ehhez az kellett, hogy találkozzam rendes, kedves tetkós fiatalokkal, hogy a negatív érzéseim pozitívvá váljanak.
Attól, hogy más nem találja hasznosnak a válaszodat, már az is eredmény, ha elgondolkozik rajta. Vagy Te töprengsz,
hogy miért is nem értenek veled egyet??
Hasznos ez az oldal, bármelyik fél oldaláról nézzük is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!