Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Komolyan gondolják?

Komolyan gondolják?

Figyelt kérdés

Időnként lemegyek a dunapartra, és ott szoktam gyakorolni erősíteni. Mivel a település ott helyezkedik el és a közelben van, így leheőségem van arra, hogy ott eltölthessem a időt. A gond ott kezdődik, hogy iszonyat sok idebeteg, izmos nagytestű kutya van szabadon engedve. És egyre többen vannak. A rendőrők nem győzik őket megbüntetni. Mivel pórázon kéne tartani a kutyát. Nincs semmi bajom a kutyákkal, csak egy idegbeteg állatot nem szabadna szabadon engedni.

Egy nap majdnem rám támadott egy pitbull! Komolyan gondolják ezt? Szerencse, hogy egy kutyatartó betartotta a szabályt és pórázon tartotta a korcsot. Elnézést a helyesírási hibákért! Kérlek értelmes válaszokat adjatok.

2015. nov. 26. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

a támadó kutyát lefújod gázsprével a gazdáját meg lezsákolod ha pampog és kész,edzel tovább.

egyébként rendszeresen támadólag fellépő harapós kutyát nem szoktak szabadon engedve sétáltatni,ezért az is lehet,hogy csak te vagy túl parás amire semmi okod nincs.

2015. nov. 26. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Fuhh én sem bírom főleg amikor biciklivel voltam rám akkor támadtak, egyszer egy 50 kilós öregasszony egy 90 nemtom hánykilós német doggal póráz nélkül, meg a full szelidnek mondott labrador a pasi csak lesett én meg mondtam fogja meg mert baj lesz ááá azt mondja nem bánt közbe a lábamat akarta már elkapni, én ilyenkor a gazdára vagyok marha ideges, nekem is van kutyám elég eleven ezért mindig pórázzal viszem.
2015. nov. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!